Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto tutkii putkiremontit perusteellisesti

Isännöintiliitto tutkii putkiremontit perusteellisesti

Tiedote 10.1.2011

Isännöintiliitto tutkii yhdessä alan yritysten kanssa perusteellisesti taloyhtiöiden putkiremonttien markkinatilanteen. Tänä vuonna putkiremonttibarometrissa tutkitaan myös, liittyykö putkiremontteihin harmaan talouden ongelmia.

Erityisesti selvitetään putkiremontteihin liittyvää päätöksentekoa, käytettyjä putkiremonttimenetelmiä ja putkiremonttien haasteita. Edellinen putkiremonttibarometri kertoi muun muassa sen, että energiansäästökysymyksiä ei läheskään aina oteta huomioon putkiremonteissa.

- Putkiremonttien päätöksenteon taustaksi ja palveluiden kehittämiseksi tarvitaan ajantasaista tietoa eikä perusteellista tutkimustietoa ole saatavissa mistään, Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen kertoo tutkimuksen taustoista.

Kyselyn kohderyhmään kuuluu 2000 isännöitsijää, jotka isännöivät valtaosan Suomen 80 000 taloyhtiöstä. Tutkimus tehdään tammikuussa ja tulokset julkistetaan maaliskuussa.

Tutkimuksessa ovat mukana Isännöintiliiton lisäksi LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry sekä Suomen keskeiset putkiremontteja toteuttavat yritykset:
Cupori Group Oy
Consti Talotekniikka Oy
Emator Oy
EW-Liner Oy
Lassila&Tikanoja
Lemminkäinen Kiinteistötekniikka Oy
NewLiner Oy
Picote Oy
Pipe-Modul Oy
Prolinesystems Relining Oy
PutkiReformi Oy
Uponor Suomi Oy
YIT Kiinteistötekniikka Oy

Putkiremonttibarometrin toteuttaa Promenade Research Oy. Isännöintiliitto on tutkinut putkiremontteja vuodesta 2006 lähtien.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, Kehityspäällikkö Heikki Kauranen, puh. 0400 805 421

Isännöintiliitto työskentelee isännöinnin tunnettuuden ja arvostuksen parantamiseksi. Kehitämme isännöintiä ja koko kiinteistöalaa yhdessä jäsenten, asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa.

Isännöintiliitossa on mukana yli 300 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä yli miljoona suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi

Julkaistu: 10.1.2011 10:05