Etusivu > Ajankohtaista > Vuoden rakennuttaja: Järvenpään Mestariasunnot Oy

Vuoden rakennuttaja: Järvenpään Mestariasunnot Oy

Järvenpään Mestariasunnot Oy on valittu Vuoden rakennuttajaksi. Valintaraati arvosti erityisesti yrityksen innovatiivisuutta ja halua kehittää uutta sekä tiedon jakamista avoimesti. Järvenpään Mestariasunnot on osoittanut, että suhteellisen pienikin toimija voi olla aloitteellinen ja etsiä uusia, ekologisia toimintatapoja.

Vuoden rakennuttaja, Järvenpään Mestariasunnot, kehittää innovatiivisesti uusia toimintatapoja ja ratkaisuja, joita ohjaavat asukaslähtöisyys, tehokkuus ja vastuu ympäristöstä. Yritys jakaa tietoa ja kokemuksia kehityshankkeistaan aktiivisesti alan yleiseen käyttöön muun muassa seminaareissa ja internetissä.

Järvenpään Mestariasunnot ja Kuopion opiskelija-asunnot Oy rakennuttavat yhteistyössä Suomen ensimmäisiä nollaenergiakerrostaloja. Kehityshankkeen tuloksena Järvenpään Jamppaan syntyy uusi senioritalo puretun tilalle.

- Tavoitteenamme on olla edelläkävijä energiatehokkaissa ratkaisuissa ja pyrimme myös jatkuvasti hiomaan rakennuttamisprosessiamme entistäkin tehokkaammaksi, sanoo toimitusjohtaja Veikko Simunaniemi.

Vuoden rakennuttajan valitsee Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry.

Lähde: Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry

Julkaistu: 24.1.2011 10:36