Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto hakee neljää asiantuntijaa

Isännöintiliitto hakee neljää asiantuntijaa

Isännöintiala kehittyy voimakkaasti ja Isännöintiliiton toiminta laajenee strategisten painopisteiden mukaisesti. Isännöintiliiton tehtävä on parantaa isännöinnin tunnettuutta ja arvostusta. Tätä tehtävää toteuttamaan etsimme kasvavaan joukkoomme lisää asiantuntijoita.

Nyt haemme

Markkinointipäällikköä

Markkinointipäällikkö kehittää ja suunnittelee Kotitalo-lehden ja Isännöintipäivien sekä Isännöintiliiton muiden julkaisujen, koulutusten ja jäsenyyden markkinointia, koordinoi markkinointitoimenpiteet, toimii vahvasti myynnin tukena ja vastaa avainasiakkuuksista. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lakimiestä

Lakimies antaa oikeudellista neuvontaa ja konsultointia kirjallisesti ja suullisesti sekä osallistuu Isännöintiliiton jäsenyritysten kouluttamiseen. Arvostamme isännöintialan ja asunto-osakeyhtiölain tuntemusta. Työssä tarvitaan tarkkuutta, huolellisuutta ja käytännönläheisyyttä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Koulutussuunnittelijaa (äitiyslomasijaisuus)

Koulutussuunnittelijaa kehittää ja järjestää Isännöintipäivät sekä muita tapahtumia ja koulutuksia. Tehtävä on äitiyslomasijaisuus ja alkaa 2.5.2011. Tehtävä voi myöhemmin muuttua vakituiseksi.

Ympäristöasiantuntijaa (määräaikainen)

Ympäristöasiantuntija vastaa Motivan koordinoimasta sekä TEM:n ja Sitran rahoittamasta Isännöintiyritykset ja isännöitsijät energianeuvojina asuntoyhtiöissä -hankkeesta. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.12.2011. Tehtävä voi myöhemmin muuttua vakituiseksi.

Hakemukset 11.3.2011 mennessä.

Lisätiedot ja hakuohjeet: www.isannointiliitto.fi/rekrytointi

Julkaistu: 28.2.2011 13:55