Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitolta uusi ykkösjulkaisu isännöitsijöille

Isännöintiliitolta uusi ykkösjulkaisu isännöitsijöille

Tiedote 23.3.2011

Isännöintiliitto julkistaa toukokuussa uuden Isännöinti-lehden, joka on ainutlaatuinen, 100-sivuinen tietopaketti. Isännöinti on ainoa lehti, joka tehdään vain isännöinnin asiantuntijoille.

Isännöinti-lehden ensimmäinen numero ilmestyy 6.5.2011 ja se jaetaan kaikkiin Suomen isännöintiyrityksiin. Jatkossa Isännöinti-lehden saavat kaikki Isännöintiliiton jäsenyritysten toimitusjohtajat ja avainhenkilöt sekä paikallisten isännöitsijäyhdistysten jäsenet, yhteensä yli 2/3 Suomen isännöinnistä.

Ensimmäisen numeron lukijat vastaavat 50 000 taloyhtiön hankinnoista ja ostavat taloyhtiöille vuosittain palveluita miljardien eurojen arvosta..

Isännöinti-lehden aiheita ovat mm. korjausrakentaminen, juridiikka, rahoitus ja vakuutukset. Mukana on myös yritystoimintaan liittyvää asiaa.

Lisätiedot

Päätoimittaja: Minna Kivinen, Isännöintiliitto, puh. 050 302 6325, minna.kivinen@isannointiliitto.fi
Ilmoitusmyynti: Jarmo Valtonen, Media Bookers, puh. 050 60 330, jarmo.valtonen@kotitalolehti.fi

Isännöintiliitto

Isännöintiliitto työskentelee isännöinnin tunnettuuden ja arvostuksen parantamiseksi. Kehitämme isännöintiä ja koko kiinteistöalaa yhdessä jäsenten, asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa.

Isännöintiliitossa on mukana yli 300 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä yli miljoona suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi

Julkaistu: 23.3.2011 07:56