Etusivu > Ajankohtaista > Arvokas-kilpailussa etsitään kiinteistöpalvelualan parhaita toimintamalleja

Arvokas-kilpailussa etsitään kiinteistöpalvelualan parhaita toimintamalleja

Maaliskuun lopussa käynnistyvässä Arvokas-kilpailussa etsitään kiinteistöpalvelualan parhaita toimintamalleja, ratkaisuja sekä palvelukonsepteja ihmisten ja yritysten arjen haasteiden ratkaisemiseksi. Kiinteistöpalvelut ry vastaa kilpailun käytännön toteutuksesta.

- Tehtävänä on ehdottaa jo olemassa olevaa tai kehitteillä olevaa ratkaisua, jolla helpotetaan kiinteistöpalveluiden käyttäjien ja kiinteistön omistajien toimintaa, kertoo kilpailun järjestävän kiinteistöalan työnantaja- ja toimialajärjestö Kiinteistöpalvelut ry:n toimitusjohtaja Pia Gramén.

Kilpailu on avoin kaikille kiinteistöpalveluiden kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Ehdotuksia voi haudutella vapun tienoille, kilpailuehdotuksen voi toimittaa 3.5.2011 mennessä osoitteeseen Kiinteistöpalvelut ry, "ARVOKAS", PL 246, Eteläranta 10, 00131 Helsinki tai tania.navia@kiinteistopalvelut.fi .

Voittajat julkistetaan 17.5.2011 Arvoa arkeen - Kiinteistöpalvelut käyttäjän eduksi -seminaarissa Crowne Plazassa Helsingissä.

Kilpailuehdotusten arvosteluperusteina ovat innovatiivisuus ja toimialan imagon nostaminen, energia- tai ympäristötehokkuus sekä kiinteistön omistajien ja käyttäjien motivointi ja kestävän kehityksen tukeminen.

Lähde: Kiinteistöpalvelut ry

Julkaistu: 30.3.2011 17:30