Etusivu > Ajankohtaista > Kiinteistöpalveluiden hankinta -kirja jäsenhintaan

Kiinteistöpalveluiden hankinta -kirja jäsenhintaan

Rakennustieto Oy:n kustantama Kiinteistöpalveluiden hankinta -kirja on ilmestynyt. Isännöintiliiton yritysjäsenet ja paikallisten isännöitsijäyhdistysten henkilöjäsenet voivat ostaa kirjan alennettuun hintaa.

Kiinteistöpalveluiden hankinta -kirja opastaa operatiivisen kiinteistöjohtamisen ja kiinteistönhoitopalveluiden hankinnassa. Kirjassa kuvataan hankintaprosessin kulku, ja sen sisältämien asiakirjamallien avulla tilaaja voi löytää parhaan mahdollisen palveluntuottajan.

Kirjaan on koottu kiinteistöpalveluiden Yhtenäisten sopimuskäytäntöjen kehittäminen (YPA 2) -hankkeen tuloksena syntyneet ohjeet ja niiden liitteinä olevat lomakkeiden täyttömallit. Kirja on tarkoitettu asunto-osakeyhtiöiden ja toimitilakiinteistöjen hallituksille, isännöitsijöille ja kiinteistöpäälliköille sekä kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönhoitopalveluiden tarjoajille.

Isännöintiliiton yritysjäsenet ja paikallisten isännöitsijäyhdistysten henkilöjäsenet saavat kirjan jäsenhintaan 43,20 euroa (ovh. 48 euroa). Hinta sisälötää alv:n.

Jäsenhintaiset tilaukset: kari.jokitalo@rakennustieto.fi

Lähde: Rakennustieto Oy

Julkaistu: 6.4.2011 07:06