Etusivu > Ajankohtaista > Asunto-osakeyhtiölain soveltamisesta voi nyt kysyä ja keskustella Facebookissa

Asunto-osakeyhtiölain soveltamisesta voi nyt kysyä ja keskustella Facebookissa

Oikeusministeriö on avannut OM Asunto-osakeyhtiölaki -sivun yhteisöpalvelu Facebookiin. Sivulla voi keskustella uuden asunto-osakeyhtiölain soveltamisesta ja esittää siihen liittyviä kysymyksiä aina toukokuun loppuun saakka.

Yhtiökokouskauden ollessa vilkkaimmillaan oikeusministeriö tarjoaa asukkaille, osakkaille, taloyhtiöiden hallitusten jäsenille ja muille kiinnostuneille mahdollisuuden kysyä ja keskustella uuden asunto-osakeyhtiölain soveltamisesta. Facebookin OM Asunto-osakeyhtiölaki -sivun Seinällä julkaistaan lakiin liittyviä ajankohtaisuutisia ja kysymyksiin vastataan Keskustelut-välilehdellä. Oikeusministeriön lainvalmistelijat vastaavat kysymyksiin muiden työtehtävien ohessa.

Keskustelut-välilehdelle on avattu valmiiksi aiheita lain eri kohdista. Toiveena on, että kysyjä, joka kaipaa lisätietoa esimerkiksi kunnossapitoon liittyvässä asiassa, esittää kysymyksensä aiheen Kunnossapito alla. Näin muiden sivun käyttäjien on helppo selata kysymyksiä ja niihin annettuja vastauksia ennen oman kysymyksen esittämistä.

Keskusteluun osallistuminen edellyttää kirjautumista Facebookiin. Esitettyjä kysymyksiä ja niihin annettuja vastauksia voi lukea myös ilman kirjautumista.

OM Asunto-osakeyhtiölaki -sivu Facebookissa

Toimintaohjeet ja keskustelun säännöt

Asunto-osakeyhtiölaista laadittu opas

Lähde: oikeusministeriö

Julkaistu: 6.4.2011 10:05