Etusivu > Ajankohtaista > Koulutuksissa syvennytään isännöintisopimuksiin, sopimuksen laadintaohje Yritysjäsensivuilla

Koulutuksissa syvennytään isännöintisopimuksiin, sopimuksen laadintaohje Yritysjäsensivuilla

Isännöintisopimuksen laadintaohje on nyt julkaistu Yritysjäsensivuilla. Aiheeseen syvennytään Menestyvä isännöintiyritys -koulutuksissa, joita järjestetään useilla paikkakunnilla. Ensimmäinen tilaisuus on Tampereella 28.4.2011, ilmoittaudu nyt!

Isännöinnin sopimisen kehittämishankkeen tavoitteena oli isännöintialan sopimuskäytäntöjen kehittäminen. Hanke osoitti, että valtaosalla isännöintiyrityksistä sopimukset eivät vastaa nykyisiä tarpeita. Hankkeen tulos, Isännöintisopimuksen laadintaohje, on kaikkien Isännöintiliiton yritysjäsenten käytettävissä Yritysjäsensivuilla (huom! uudet tunnukset).

Menestyvä isännöintiyritys -koulutuksissa käsitellään syvällisesti Isännöintisopimuksen laadintaohjetta ja käydään konkreettisesti läpi sopimisen riskejä, hyvän isännöintisopimuksen sisältöä ja tapoja isännöintisopimuksen solmimiseen.

Hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus ja tule kuulemaan ja keskustelemaan isännöintisopimusten kehittämisestä. Tutustumalla laadintaohjeeseen ja osallistumalla koulutukseen saat kaiken hyödyn hankkeen tuloksista.

Katso sinua lähinnä järjestettävä tilaisuus, ilmoittaudu ja varmista mukanaolosi. Tilaisuuteen voi osallistua yksi tai useampi henkilö Isännöintiliiton jäsenyrityksestä. Nyt kannattaa liittyä yritysjäseneksi.

Koulutusesite (pdf)

Lisätiedot koulutuksesta ja ilmoittautuminen

Julkaistu: 7.4.2011 14:41