Etusivu > Ajankohtaista > Menestyvä isännöintiyritys -koulutuksesta käytännön hyötyä sopimusten kehittämiseen

Menestyvä isännöintiyritys -koulutuksesta käytännön hyötyä sopimusten kehittämiseen

Ensimmäiset Menestyvä isännöintiyritys -koulutukset on järjestetty Tampereella ja Helsingissä. Koulutuspalautteessa on kiitelty, että tilaisuuden antia voi soveltaa hyvin omaan työhön. Lähes kaikki kyselyyn vastanneet tulevat hyödyntämään koulutuksesta saamaansa tietoa sopimusten kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö on räätälöity nimenomaan isännöintiyrityksille. Koulutuksessa luodataan isännöinnin muuttuvaa toimintaympäristöä, käsitellään syvällisesti isännöintisopimuksen laadintaohjetta ja käydään konkreettisesti läpi hyvän isännöintisopimuksen sisältöä.

Tilaisuuksissa syvennytään Isännöinnin Visio 2020 -hankkeen loppuraporttiin ja Isännöintisopimuksen laadintaohjeeseen, jotka ovat yritysjäsenten käytettävissä Yritysjäsensivuilla. Hyödynnä kehityshankkeiden tulokset kokonaisuudessaan: tutustu materiaaleihin ja osallistu Menestyvä isännöintiyritys -tilaisuuteen.

Seuraava tilaisuus järjestetään Vaasassa 24.5.2011. Katso sinua lähin koulutus ja ilmoittaudu mukaan, sillä vastaavaa tietoa et saa mistään muualta. Tilaisuuteen voivat osallistua vain Isännöintiliiton yritysjäsenet.

Lisätiedot

Julkaistu: 5.5.2011 07:04