Etusivu > Ajankohtaista > Verkkosivukilpailun voittoon Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA ja Lapin Isännöintikeskus Oy

Verkkosivukilpailun voittoon Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA ja Lapin Isännöintikeskus Oy

Tiedote 6.5.2011

Isännöintiyritysten verkkosivukilpailun tulokset ovat selvillä. Isännöintiliiton kilpailussa voittajiksi äänestettiin Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA:n ja Lapin Isännöintikeskus Oy:n verkkosivut.

Sekä Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA:n sivuja että Lapin Isännöintikeskus Oy:n sivuja kiiteltiin selkeydestä, pirteydestä ja asiakaskeskeisyydestä. Lapin Isännöintikeskus Oy:n sivusto mainittiin erityisen ihmisläheiseksi ja Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISAn sivut arvioitiin nuorekkaiksi ja helppokäyttöisiksi. Molemmat verkkosivukilpailun voittajat ovat uudistaneet sivustonsa hiljattain.

Isännöintiyritysten viestinnässä sähköiset kanavat ovat entistä merkittävämpiä ja verkkopalveluiden kehittäminen otetaan yrityksissä vakavasti. - Kilpailuun osallistuneet sivustot olivat raadin mielestä todella hyviä. Kiinnostavaa oli kuulla, että monella yrityksellä on juuri käynnissä verkkopalvelun uudistus- tai kehitysprojekti, kertoo Isännöinti-lehden päätoimittaja Minna Kivinen.

Raadin mielestä kunniamaininnan arvoisia ovat myös kolme muuta finalistiyritystä: Aarre Isännöinti Oy, Karakallion Huolto Oy ja Isännöitsijäpalvelu Oy.

Kolmehenkinen raati valitsi kilpailuun ilmoitetuista verkkosivustoista finaaliin viisi parasta, joista Isännöintiliiton jäsenyritykset ja paikallisyhdistysten henkilöjäsenet äänestivät parhaat. Kilpailuraatiin kuuluivat Isännöinti-lehden päätoimittaja Minna Kivinen, lehden tuottaja Kirsi Salo sekä suunnittelija Timo Tontti bränditoimisto Kuudennesta kerroksesta.

Kilpailun toteutti Isännöintiliiton julkaisema Isännöinti-lehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi tänään 6.5.2011.

www.isannointijyvaskyla.fi

www.lapinisannointikeskus.fi

Lisätiedot

Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA, toimitusjohtaja Kari Kallio, puh. 010 7786 715

Lapin Isännöintikeskus Oy, toimitusjohtaja Juha Tahvanainen, puh. 040 503 2725

Isännöintiliitto, Minna Kivinen, puh. 050 3026 325

Isännöinti-lehti

Julkaistu: 6.5.2011 10:07