Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiala murroksessa, erityisosaamista tarvitaan

Isännöintiala murroksessa, erityisosaamista tarvitaan

Tiedote 12.5.2011

Isännöintiliiton toteuttaman Isännöinnin Visio 2020 -hankkeen tulokset osoittivat, että isännöintiala monipuolistuu ja erityisosaamisen tarve kasvaa. -Tulevaisuudessa hyvä isännöitsijä sujuvoittaa ihmisten arkea ja saa ihmiset viihtymään asuinympäristössään, toteaa Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen.

Isännöinnin visio 2020 -hankkeen keskeinen tulos on, että isännöintiala kehittyy seuraavan kymmenen vuoden aikana merkittävästi. Ala on laajenemassa eräänlaiseksi elämänhallintapalveluksi, jonka yhtenä osa-alueena voi olla esimerkiksi vuokranvälitys. Merkittäväksi tulevaisuudessa nousee isännöintiyritysten kyky tuottaa palveluita joustavasti erilaisille asiakkaille.

Isännöinnin visio 2020 -hankkeen tavoitteena oli kuvata isännöintiliiketoiminnan tulevaisuuden mahdollisuuksia sekä keskeisimpiä kehityssuuntia vuoteen 2020 mennessä. -Toivomme, että tästä herää innokasta keskustelua isännöinnin tulevaisuudesta, Kauranen sanoo.

Isännöinnin Visio 2020 -raportin tiivistelmässä esitellään hankkeen pääteemat ja keskeiset havainnot.

Isännöinnin Visio 2020 -raportin laaja versio on julkaistu Isännöintiliiton jäsenyritysten käyttöön, ja se löytyy verkosta Isännöintiliiton jäsenyrityssivuilla.

Lisätiedot

Isännöinnin Visio 2020 -raportin tiivistelmä

Isännöintiliitto, kehityspäällikkö Heikki Kauranen, puh. 0400 805 421

Isännöintiliitto työskentelee isännöinnin tunnettuuden ja arvostuksen parantamiseksi. Kehitämme isännöintiä ja koko kiinteistöalaa yhdessä jäsenten, asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa.

Isännöintiliitossa on mukana yli 300 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä yli miljoona suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi

Julkaistu: 12.5.2011 14:45