Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintityössä ja toimialalla noudatettava eettisiä ohjeita

Isännöintityössä ja toimialalla noudatettava eettisiä ohjeita

Tiedote 16.5.2011

Isännöintialalla on eettiset ohjeet, joihin Isännöintiliiton jäsenyritykset ovat sitoutuneet ja tästä merkkinä käyttävät Isännöintiliiton jäsenyritys-logoa.

Eettiset ohjeet eivät sisällä suoria toimintaohjeita. - Isännöintipalvelun sisältö sovitaan aina isännöintisopimuksessa isännöintiyrityksen ja asiakkaan kesken, korostaa Isännöintiliiton puheenjohtaja Jari Porthén.

Isännöinnin eettisten ohjeiden tarkoituksena on edistää luottamuksen syntymistä. Eettiset ohjeet auttavat asiakasta hahmottamaan, mihin asioihin asunto-osakeyhtiöiden on syytä isännöintipalvelussa kiinnittää huomiota. - Asiakkaiden lisäksi isännöintiyrityksen on kunnioitettava alan toimijoita ja kilpailtava rehellisesti, Porthén toteaa.

Isännöinnin eettiset ohjeet ovat laatineet Isännöintiliitto, Isännöinnin Auktorisointi ISA ry ja Kiinteistöliitto.

"Hyvä isännöintitapa - Isännöinnin eettiset ohjeet" on luettavissa Isännöintiliiton verkkosivuilla.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, puheenjohtaja Jari Porthén, puh. 020 743 8341

Isännöintiliitto työskentelee isännöinnin tunnettuuden ja arvostuksen parantamiseksi. Kehitämme isännöintiä ja koko kiinteistöalaa yhdessä jäsenten, asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa.

Isännöintiliitossa on mukana yli 300 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä yli miljoona suomalaista.

http://www.isannointiliitto.fi
http://www.kotitalolehti.fi

Julkaistu: 16.5.2011 11:40