Etusivu > Ajankohtaista > ARVOKAS - Palvelusta lisäarvoa -kilpailun voittajat selvillä

ARVOKAS - Palvelusta lisäarvoa -kilpailun voittajat selvillä

Koulutuskeskus Salpaus ja Lassila & Tikanoja Oyj voittivat Kummiluokka kiinteistöpalvelualan ammatillisesta koulutuksesta -ehdotuksellaan Arvokas-kilpailun, jossa etsittiin kiinteistöpalvelualan parhaita toimintamalleja, ratkaisuja sekä palvelukonsepteja ihmisten ja yritysten arjen haasteiden ratkaisemiseksi.

Koulutuskeskus Salpauksen ja Lassila & Tikanoja Oyj:n ehdotuksessa on ideana, että alan ammatillisessa koulutuksessa yritys ja oppilaitos tekevät tiivistä yhteistyötä oppilaitoksen kiinteistöhoitajaluokan ja yrityksen kiinteistöhoitoyksikön välillä. Yritys tarjoaisi henkilökohtaisen kummihuoltomiehen jokaiselle luokan oppilaalle.

- Kyseessä on täysin uusi idea, joka on käyttökelpoinen muissakin alan yrityksissä ja jopa muilla toimialoilla. Kummiluokka hyödyttää sekä oppilaitosta, opiskelijaa että yritystä, kuvailee tuomariston jäsen, Vantaan kaupungin tilakeskuksen johtaja Mika Savolainen.

ARVOKAS - Palvelusta lisäarvo -kilpailussa palkitut:

  • 1. sija Koulutuskeskus Salpaus ja Lassila & Tikanoja Oyj, Kummiluokka kiinteistöpalvelualan ammatillisesta koulutuksesta - tulevaisuuden tekijät
  • 2. sija Meranti Siivouspalvelut Oy, Samalla Rahalla Paremmin
  • Jaettu 3. sija ISS Palvelut Oy, ISS Wise - energian hallinnan konsepti
  • Jaettu 3. sija RTK-Palvelut Oy, EnergiaOptimi-konsepti

Kaikki palkitut ehdotukset esitellään osoitteessa www.kiinteistopalvelut.fi/arvokas

Lähde: Kiinteistöpalvelut ry

Julkaistu: 19.5.2011 07:43