Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto mukana taloyhtiöiden energianeuvontaprojektissa

Isännöintiliitto mukana taloyhtiöiden energianeuvontaprojektissa

Tiedote 22.8.2011

Isännöintiliitto toteuttaa kesän ja syksyn 2011 aikana neljän jäsenyrityksensä kanssa asukkaisiin kohdistuvan energianeuvontaprojektin, jonka tavoitteena on vähentää taloyhtiöissä kuluvaa energiaa asukasviestinnän keinoin. - Kyseessä on todella merkittävä hanke, sillä taloyhtiöissä kuluu kymmenesosa koko Suomen energiasta, sanoo Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen.

Energianeuvontaprojektissa pyritään asukkaiden neuvonnalla sekä energiakulutuksen seurannan tehostamisella vähentämään asukkaiden energiankäyttöä merkittävästi. - Isännöitsijät voivat kaikkiaan vaikuttaa jopa kahden miljoonan suomalaisen energiankäyttöön yksinkertaisen, mutta pitkäjänteisen viestinnän avulla. Tällainen energianeuvonta on sekä erittäin tehokasta että edullista, Kauranen jatkaa.

Asukkaiden energianeuvontaprojekti toteutetaan neljässä isännöintiyrityksessä eri puolilla Suomea. Yritykset ovat Isännöintiverkko Oy (Espoo, Kirkkonummi, Helsinki), Kaukajärviosuuskunta (Tampere), Kiinteistötahkola (Oulu, Helsinki, Tampere, Rovaniemi, Kuusamo) sekä Matinkylän Huolto Oy (Espoo). Projekti toteutetaan osana TEM:in ja Sitran rahoittamaa sekä Motivan koordinoimaa energianeuvontahanketta.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, kehityspäällikkö Heikki Kauranen, puh. 0400 805 421 .

Isännöintiliitto työskentelee isännöinnin tunnettuuden ja arvostuksen parantamiseksi. Kehitämme isännöintiä ja koko kiinteistöalaa yhdessä jäsenten, asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa.

Isännöintiliitossa on mukana yli 320 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä yli miljoona suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi

Energia.jpg

Julkaistu: 22.8.2011 09:43