Etusivu > Ajankohtaista > Kysy ja keskustele asiantuntijoiden yhteisosastolla Isännöintipäivillä

Kysy ja keskustele asiantuntijoiden yhteisosastolla Isännöintipäivillä

Isännöintiliiton pääyhteistyökumppanit ja Isännöintiliitto löytyvät Isännöintipäiviltä asiantuntijoiden yhteisosalta (numero 1). Osastolla on mahdollisuus mm. kuulla pääyhteiskumppaneiden uutuuksista ja kysyä juridisia neuvoja alan parhailta lakimiehiltä. Tervetuloa!

Paikalla ovat eturivin asiantuntijat:

 • Agenteq Solutions Oy
  Agenteq Solutions Oy on ohjelmistopalvelutalo, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ohjelmistotuotteita liiketoiminnanohjaukseen, taloushallintoon, sähköisiin verkkopalveluihin ja viestintään. Päätuotteet ovat Tampuuri ja Latomo.
 • Cupori Group Oy
  Onnistunut putkiremontti kotimaisilla Cuporin kupariputkilla.
 • Suomen Hypoteekkiyhdistys
  Hypo - Isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden ykköskumppani. Hypo on ainoa asuntorahoitukseen ja asumiseen keskittynyt erikoistoimija Suomessa.
 • Isännöintiliitto
  Isännöintiliiton osastolla lakikysymyksiin vastaavat asumisen ja kiinteistöjuridiikan parhaat asiantuntijat Isännöintiliitosta ja Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä
 • Nordic Waterproofing Oy / KerabitPro-palvelut
  KerabitPro - parasta huolenpitoa katollesi.
 • Suomen Talokeskus Oy
  Suomen Talokeskus Oy on kiinteistöjen korjausrakentamiseen, ylläpitoon ja energianhallintaan erikoistunut insinööritoimisto.
 • TeliaSonera Finland Oyj
  Sonera on johtava valokuitupohjaisten laajakaista- ja tv-palveluiden toimittaja, jolla on yli 470 000 kiinteän laajakaistan asiakasta Suomessa. Palvelumme yhdistävät ihmiset heille tärkeisiin yhteisöihin ja asioihin sekä lisäävät jokapäiväisen elämän mukavuutta ja laatua.

Asiantuntijoiden yhteisosastolla voit osallistua arvontaan, jonka pääpalkintona on iPad 2. Mitä useammalle osastolle jätät yhteystietosi, sitä suurempi on mahdollisuutesi voittaa.

Isännöintipäivien näytteilleasettajat

Ilmoittaudu Isännöintipäiville 31.8.2011 mennessä.

Julkaistu: 25.8.2011 09:36