Etusivu > Ajankohtaista > Uudet remonttioppaat julki Isännöintipäivillä

Uudet remonttioppaat julki Isännöintipäivillä

Isännöintipäivät käynnistyi tänään torstaina Tampere-talossa uusien remonttioppaiden julkistamisella. Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä esitteli avauspuheessaan käytännön ongelmista syntyneet uudet työkalut, Huoneistoremontti-oppaan ja Taloyhtiömme putkiremontti -työkirjan.

Ennätyssuurilla Isännöintipäivillä keskitytään tänä vuonna arjen haasteisiin. Vastajulkistetut ja täysin uudenlaiset remonttioppaat noudattelevat tätä teemaa.

- Huoneistoremontti-opas kertoo osakkaille tärkeimmät asiat kodin remonteista, ja se on tarkoitettu kaikille taloyhtiön osakkaille. Oppaassa kerrotaan miksi, miten ja milloin remontista pitää ilmoittaa. Taloyhtiömme putkiremontti on selkeä ja havainnollinen jokaisen osakkaan työkirja, joka kertoo kaiken, mitä osakkaan tarvitsee tietää putkiremontista, kertoi Heikkilä puheessaan.

- Kolmas työkalu taloyhtiöiden arjen haasteisiin on Isännöintiliiton julkaisema Kotitalo-lehti. Kotitalo kertoo tärkeistä asioista taloyhtiön päättäjille, Heikkilä jatkoi.

Vuoden ykköstapahtumaan osallistuu yhteensä 900 isännöitsijää, yhteistyökumppaneiden edustajaa ja opiskelijaa. Tänä vuonna Isännöintipäivillä on aiempaa enemmän valinnaisia luentoja ja huippupuhujia. Illalla osallistujat viihtyvät Kotitalo-lehden Get-together -iltajuhlassa.

Lisätiedot ja tilaukset

www.isannointiliitto.fi/oppaat
www.putkiremonttiopas.fi
www.kotitalolehti.fi

Isännöintiliitto, toimitusjohtaja Tero Heikkilä, puh. 0400 160 342

Julkaistu: 15.9.2011 09:42