Etusivu > Ajankohtaista > Etuisännöinnin perusteellinen dokumentointi palkittiin

Etuisännöinnin perusteellinen dokumentointi palkittiin

Tiedote 16.9.2011

Isännöintiliiton Isännöintiteko 2011 -palkinto myönnettiin espoolaisen Etuisännöinnin perusteelliselle dokumentoinnille. Etuisännöinnin kehittämässä dokumentointijärjestelmässä kaikki yrityksen puhelut kirjataan ylös, tehtävistä pidetään kirjaa ja asiakkaiden laskuilta löytyvät tiedot kaikista veloitettavista toimenpiteistä. Palkinto luovutettiin valtakunnallisilla Isännöintipäivillä Tampereella 15.9.2011.

Puheluiden perusteellista dokumentointia on tehty Etuisännöinnissä vuodesta 1999 lähtien. Puheluita on tämän mennessä kirjattu yhteensä yli 100 000.

Yhteydenottojen tarkasta dokumentoinnista hyötyvät niin asiakkaat kuin yrityskin. - Asiakkaalle on tärkeää, että mitään sovittua ei unohdeta, tehtävät hoidetaan oikeaan aikaan ja oikein, Etuisännöinnin Markku Mathlin kertoo.

Järjestelmä mahdollistaa tehtävien tarkan seurannan sekä tietojen siirron eri henkilöiden kesken. Puhelurekisterin lisäksi järjestelmässä ylläpidetään tietoja kaikista asiakkaille tärkeistä tehtävistä, niiden tekijöistä ja määräajoista.

Puheluiden ja toimenpiteiden dokumentointi on kustannustehokasta. - Säästämme kustannuksia aina, kun vältämme virheitä. Järjestelmästä on mahdollista tarkistaa käytyjen puhelinkeskustelujen sekä tehtyjen toimenpiteiden ajankohta ja sisältö. Tällaiset tiedot ovat merkittäviä esimerkiksi riitatilanteissa, Mathlin kuvaa.

- Isännöintiyrityksillä on tärkeä rooli siinä, että asumiskustannukset pysyvät hallinnassa. Tehokkaat työkalut tukevat tätä tavoitetta, Isännöintiliiton puheenjohtaja Jari Porthén perustelee palkitsemista.

Etuisännöinti on ennakkoluulottomasti kehittänyt isännöintipalvelun tuotantoprosessia laadun varmistamiseksi. - Toimintamallimme perustuu vuoden 1998 AIT-tutkielmaani "Isännöitsijätoimiston konkreettiset laatutekijät". Tämä on meille jo 12 vuoden mittainen isännöintiteko, joka ei lopu eikä ole koskaan täysin valmis, Mathlin sanoo. Pitkäjänteinen kehitystyö näkyy myös siinä, että Etuisännöinnin asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla.

Isännöintiliitto valitsee palkittavan isännöintiteon ehdotusten perusteella. Ehdotuksia saavat tehdä kaikki kiinnostuneet.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, puheenjohtaja Jari Porthén, puh. 0207 438 341
Etuisännöinti, isännöintiyrittäjä Markku Mathlin, puh. 0400 600 527
Etuisännöinti, isännöintiyrittäjä Jaana Ingman, puh. 040 701 0560

Isännöintiliitto työskentelee isännöinnin tunnettuuden ja arvostuksen parantamiseksi. Kehitämme isännöintiä ja koko kiinteistöalaa yhdessä jäsenten, asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa.

Isännöintiliitossa on mukana yli 320 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä yli miljoona suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi

Julkaistu: 16.9.2011 08:35