Etusivu > Ajankohtaista > Matinkylän Huolto Oy:n arvostetut kunnossapito-ohjelmat palkittiin

Matinkylän Huolto Oy:n arvostetut kunnossapito-ohjelmat palkittiin

Tiedote 16.9.2011

Isännöintiliiton Isännöintiteko 2011 -palkinto myönnettiin Matinkylän Huolto Oy:n laajamittaisille kunnossapidon periaateohjelmille, jotka ohjaavat taloyhtiöiden omaisuudenhoitoa 10 vuoden aikajänteellä. Palkinto luovutettiin valtakunnallisilla Isännöintipäivillä Tampereella 15.9.2011.

Periaateohjelmat auttavat Matinkylän Huollon asiakasyhtiöitä tavoitteellisessa omaisuudenhoidossa ja luovat kullekin yhtiölle selkeät linjaukset korjauksiin. Ohjelmat sisältävät lyhyen strategisen linjauksen, tiedot tehdyistä korjauksista ja kuntotutkimuksista sekä yhtiökokouksen hyväksymän näkemyksen tulevista korjaustarpeista. Asiakirjasta päätetään vuosittain yhtiökokouksessa ja se liitetään isännöitsijäntodistuksen liitteeksi.

- Tavoitteena on varmistaa, että sekä osakkeenomistajille että yhtiön osakkeista kiinnostuneille annetaan selkeät tiedot siitä, mikä on osakkaiden tahtotila omaisuudenhoidossa, sanoo Matinkylän Huollon toimitusjohtaja Mikko Peltokorpi.

Projektipäällikkö Hemmo Päivärinteen ohjauksessa periaateohjelmat ovat kehittyneet nykyiseen muotoonsa reilun kymmenen vuoden aikana. Kunnossapidon periaateohjelmien kehitystyössä Matinkylän Huolto on ollut edelläkävijä ja toiminut mallina myös muille isännöintiyrityksille.

Matinkylän Huollon asiakasyhtiöiden hallituksen jäsenet ovat tutkitusti hyvin tyytyväisiä taloyhtiönsä johtamiseen. Myös kiinteistövälittäjät ja sijoittajaomistajat ovat antaneet ohjelmista varauksetonta kiitosta. Hyvät asiapaperit puhuvat puolestaan ja turhat yhteydenotot isännöitsijälle vähenevät.

- Isännöintiyrityksellä on tärkeä rooli huolehtia taloyhtiöiden ja asuntojen arvojen kehityksestä osakkaiden tavoitteiden mukaisesti. Tässä työssä Matinkylän Huolto on onnistunut ja auttanut asiakkaita suunnitelmallisessa omaisuudenhoidossa, Isännöintiliiton puheenjohtaja Jari Porthén perustelee palkitsemista.

Isännöintiliitto valitsee palkittavan isännöintiteon ehdotusten perusteella. Ehdotuksia saavat tehdä kaikki kiinnostuneet.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, puheenjohtaja Jari Porthén, puh. 0207 438 341
Matinkylän Huolto Oy, toimitusjohtaja Mikko Peltokorpi, puh. 050 5123 2500
Matinkylän Huolto Oy, projektipäällikkö Hemmo Päivärinne, puh. 050 359 9560

Isännöintiliitto työskentelee isännöinnin tunnettuuden ja arvostuksen parantamiseksi. Kehitämme isännöintiä ja koko kiinteistöalaa yhdessä jäsenten, asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa.

Isännöintiliitossa on mukana yli 320 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä yli miljoona suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi

Julkaistu: 16.9.2011 08:32