Etusivu > Ajankohtaista > Isännöitsijä 2011 Mauri Niemelä: "Aktiivinen isännöitsijä nostaa talon arvoa ja helpottaa arkea."

Isännöitsijä 2011 Mauri Niemelä: "Aktiivinen isännöitsijä nostaa talon arvoa ja helpottaa arkea."

Tiedote 16.9.2011

Isännöintiliiton Isännöitsijä 2011 -palkinto myönnettiin Oulun Isännöitsijätoimisto Oy:n toimitusjohtaja Mauri Niemelälle. Niemelä, 50, palkittiin vakuuttavasta isännöintipalvelusta, arjen viestinnän kehittämisestä sekä perusteellisesta ja ihmisläheisestä tavasta palvella asiakkaita. Palkinto luovutettiin valtakunnallisilla Isännöintipäivillä Tampereella 15.9.2011.

Asiakastyössään Niemelä on panostanut arjen viestinnän kehittämiseen. Esimerkiksi Tervetuloa taloon -opastiedotteen tarkoituksena on tehdä asumisen arki uusille asukkaille mahdollisimman vaivattomaksi. - Asettumista uuteen kotiin helpottaa, kun arjen käytännöt, kuten saunavuorot ja pyöräkellarin sijainti käyvät selviksi heti alusta alkaen. Näin vältetään myös väärinkäsityksiä, sanoo Niemelä.

Niemelä suosittelee, että isännöitsijän kannattaa olla terveesti laiska ja tehdä asiat kerralla kunnolla, niin ei tarvitse myöhemmin korjailla. - Kun laatii kerralla hyvän ja kattavan opastiedotteen, sitä voi käyttää jatkossakin hyödyksi.

Asiakkaat tyytyväisiä Niemelään työhön

Aloitteen Niemelän palkitsemiseksi teki asiakasyhtiön hallituksen jäsen, joka pitää Niemelän toimintaa isännöitsijänä kokonaisuudessaan palkitsemisen arvoisena. Niemelä saa kehuja palvelualttiista asenteestaan ja nopeasta toimintavalmiudestaan.

Ehdottajan mukaan Niemelä johti erinomaisesti putkiremontin isännöimässään yhtiössä. - Niemelä osasi valita oikeat suunnittelijat ja toteuttajat niin, ettei valituksia työn laadusta ole kuulunut. Hintakin oli varsin kohtuullinen, kuvaa ehdottaja.

Tänä vuonna Isännöintiliitto halusi palkita isännöitsijän, joka on ratkaissut arjen ongelmia asiakkaiden hyödyksi. - Isännöinti on asiantuntijapalvelua, jonka tehtävä on saada arjen rutiinit toimimaan taloyhtiössä tarkoituksenmukaisella tavalla. Kun tieto kulkee ja asiat hoituvat, ovat asukkaat tyytyväisiä, Isännöintiliiton puheenjohtaja Jari Porthén kertoo Niemelän palkitsemisen perusteista.

Isännöintiliitto valitsee palkittavan isännöitsijän ehdotusten perusteella. Ehdotuksia saavat tehdä kaikki kiinnostuneet.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, puheenjohtaja Jari Porthén, puh. 0207 438 341
Oulun Isännöitsijätoimisto Oy, toimitusjohtaja Mauri Niemelä, puh. 0400 588 090

Isännöintiliitto työskentelee isännöinnin tunnettuuden ja arvostuksen parantamiseksi. Kehitämme isännöintiä ja koko kiinteistöalaa yhdessä jäsenten, asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa.

Isännöintiliitossa on mukana yli 320 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä yli miljoona suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi

Julkaistu: 16.9.2011 09:53