Etusivu > Ajankohtaista > Kiinteistö-messuilta eväitä energiaremonttiin ja isännöintisopimuksiin

Kiinteistö-messuilta eväitä energiaremonttiin ja isännöintisopimuksiin

Kiinteistö 2011, Suomen merkittävin kiinteistöalan messutapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12. - 14.10.2011. Kiinteistö 2011 esittelee ammattilaisille monipuolisesti kiinteistöalan tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestetään myös kahdeksan muuta kiinteistöalan tapahtumaa. Kokonaisuuteen osallistuu yli 500 näytteilleasettajaa.

Kiinteistö-messujen ohjelmassa tutustutaan lukuisiin ajankohtaisiin aiheisiin. Plaza-ohjelmalavalla käydään läpi korjausrakennushankkeita ja kerrotaan kokemuksia asunto-osakeyhtiölaista. Aiheina ovat muun muassa energiatehokkaat sisäilmakorjaukset, taloyhtiön remontti suunnittelusta päätöksentekoon ja energiatehokkuus osana korjaushanketta.

Messujen ohjelma antaa eväitä myös isännöintisopimuksen tekemiseen, osakkaan remontteihin ja valottaa isännöinnin tulevaisuutta. Yhdessä samanaikaisten tapahtumien kanssa, Messukeskuksessa on kattava ja hyödyllinen tarjonta yritysten tuotteista ja palveluista monipuolisiin seminaareihin.

Faktat: Kiinteistö 2011

Helsingin Messukeskus, 12. - 14.10.2011
Sisäänpääsy: veloituksetta rekisteröitymällä kävijäksi ennaakkoon verkossa tai saapuessasi messuille
Avoinna: 6. - 8.10. klo 9 - 17 ja 9.10. klo 10 - 16.
Järjestäjä: Suomen Messut
Toimeksiantajat: Isännöintiliitto (osasto 6e99) ja Suomen Kiinteistöliitto ry
Samanaikaisesti FinnSec, Väri ja Pinta, Julkisivu, ViherTek, Puhtauspalvelu, Sähkö (järjestäjä EasyFairs) ja AudioVisual (järjestäjä Avita ry).

Lisätiedot: www.kiinteistomessut.fi

Lähde: Finnexpo

Julkaistu: 29.9.2011 08:24