Etusivu > Ajankohtaista > Kotitalon lukijat: Yhteistyökumppaneiden kokemus ja luotettavuus tärkeimpiä

Kotitalon lukijat: Yhteistyökumppaneiden kokemus ja luotettavuus tärkeimpiä

Tiedote 11.10.2011

Kotitalo-lehti selvitti, mikä on tärkeintä taloyhtiön yhteistyökumppaneiden valinnassa. Suurin osa syyskuun lukijakyselyyn vastanneista kertoo tärkeimmäksi valintakriteerikseen sen, että isännöintiyrityksellä on aiempaa kokemusta palveluntarjoajakumppaneiden kanssa toimimisesta. Myös kumppaneiden luotettavuutta arvostetaan.

Kolmannes Kotitalo-lehden lukijakyselyyn vastanneista arvostaa taloyhtiön yhteistyökumppaneiden valinnassa eniten sitä, että isännöintiyritys on tehnyt yhteistyötä palveluntarjoajan kanssa aiemminkin. - Taloyhtiöt tuntuvat luottavan isännöintiyritysten asiantuntemukseen ja kokemukseen palveluntarjoajien valinnassa, sanoo Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen.

Kehuihin luotetaan

Myös luotettavuutta pidetään tärkeänä. 23 prosenttia vastaajista sanoo arvostavansa sitä, että "yritys hoitaa palkat, verot ja työnantajamaksun ajallaan", ja 17 prosenttia sitä, että kumppanitarjokas on saanut kehuja. Luotettavuuden merkitys käy ilmi myös avovastauksista, joita antoi viidennes vastanneista.

Halvin hinta tai kotimaisuus eivät sen sijaan nouse merkittäviksi valintakriteereiksi. Molemmat saavat ainoastaan 3 prosentin kannatuksen. - Vain hyvin hoidetut yritykset otetaan mukaan tarjouskilpailuun. Toiseksi on hyvin tärkeää asettaa palveluille laatukriteerit tarjouksia pyydettäessä, siten että halpa hinta ei ole ainoa valintaperuste, kertoo eräs vastaaja.

Kotitalolehden syyskuun lukijakyselyn tulokset jakautuivat varsin tasaisesti eri vaihtoehtojen kesken. Moni yhteensä 104 vastaajasta olisi mielellään valinnut useamman kuin yhden vastausvaihtoehdon.

Kotitalo-lehden lokakuun lukijakysymyksessä selvitetään, onko taloyhtiöllä vuosisuunnitelmaa, vuosikelloa tai muuta vastaavaa. Vastaa kyselyyn!

Kotitalo-lehti 6/2011 ilmestyy 11.10.2011.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, kehityspäällikkö Heikki Kauranen, puh. 0400 805 421
Kotitalo-lehti, päätoimittaja Marjut Joensuu, puh. 040 500 2828

Kotitalo-lehti on 8 kertaa vuodessa ilmestyvä tuhti tietopaketti taloyhtiön päättäjille. Lehti tarjoaa käytännön eväitä taloyhtiön arjen sujuvuuden, asumisviihtyvyyden ja arvon kehittämiseksi.

www.kotitalolehti.fi

Julkaistu: 11.10.2011 08:25