Etusivu > Ajankohtaista > Betonijulkisivu 2011 -arkkitehtuuripalkinto Helsinkiin

Betonijulkisivu 2011 -arkkitehtuuripalkinto Helsinkiin

Vuoden 2011 Betonijulkisivu -arkkitehtuuripalkinnon on voittanut Arkkitehtitoimisto Huttunen-Lipasti-Pakkanen Oy kohteellaan Helsingin Asumisoikeus Oy Kaanaankatu 6 ja Kumpulan Kiinteistöt Oy Kaanaanpiha 4.

Kaanaankadun ja Kaanaanpihan julkisivut ovat mielenkiintoiset - samanaikaisesti rikkaat ja harmoniset. Betonijulkisivu-arkkitehtuuripalkinnon voittajatoimisto toteuttaa hyvin kilpailun tavoitetta: kehittää laadukasta betonijulkisivuarkkitehtuuria ja kokeilee uusia ratkaisuja.

Kaavoitus on ohjannut viimeisen kahden vuoden aikana valmistuneita rakennuksia siten, että rakennusten pääasiallisena julkisivumateriaalina on harvoin ollut betoni tai eri tavoin käsitelty betoni. Siten tämänkertaista palkintoa oli tavoittelemassa rajattu joukko ehdokkaita. Pääosassa vastavalmistuneista betonijulkisivukohteista puuttuu innovaatio tai ne eivät olleet arkkitehtonisesti riittävän korkeatasoisia.

RTT Betoniteollisuustoimialan/Betoniteollisuus ry:n jäseniksi ovat järjestäytyneet kaikki maamme merkittävät alan yritykset.

Lähde: Rakennusteollisuus RT

Julkaistu: 18.10.2011 13:03