Etusivu > Ajankohtaista > Energiatehokkuus kiinnostaa asukkaita

Energiatehokkuus kiinnostaa asukkaita

Energiatehokkuus kiinnostaa taloyhtiöiden asukkaita yhä enemmän. Monella ei kuitenkaan ole selkeää kuvaa siitä, miten energiatehokkuutta voisi arjessa toteuttaa. Isännöintiliiton Energianeuvontaa asukkaille -sivuilta löytyy konkreettisia vinkkejä siihen, miten kodin energiatehokuutta voi parantaa elämänlaadusta tinkimättä.

Energianeuvontabanneri käyttöön

Isännöintiliiton jäsenyrityksillä on mahdollisuus linkittää Energianeuvontaa asukkaille -sivusto myös omille verkkosivuilleen. Jäsenyritykset voivat ottaa käyttöönsä Energianeuvontaa asukkaille -bannerin ja energiavinkki-ikkunan, jotka johdattavat Isännöintiliiton Energianeuvontaa asukkaille -sivustolle.

Ottamalla energiabannerin käyttöönsä yritys saa verkkosivuilleen hyödyllistä ja ajankohtaista sisältöä sekä viestittää olevansa energia-asioissa edelläkävijä. Energianeuvontasivusto on Isännöintiliiton jäsenyrityksille maksuton jäsenpalvelu.

Ohjeet Energianeuvontaa asukkaille -bannerin ja energiavinkki-ikkunan lisäämiseksi löytyvät yritysjäsensivuilta kohdasta Materiaalit.

Energianeuvontaa asukkaille -sivut.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, kehityspäällikkö Heikki Kauranen, puh. 0400 805 421

Isännöintiliitto työskentelee isännöinnin tunnettuuden ja arvostuksen parantamiseksi. Kehitämme isännöintiä ja koko kiinteistöalaa yhdessä jäsenten, asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa.

Isännöintiliitossa on mukana yli 320 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä yli miljoona suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi

Energia.jpg

Julkaistu: 26.10.2011 10:39