Etusivu > Ajankohtaista > Asukasviestinnällä merkittävä rooli korjaushankkeissa

Asukasviestinnällä merkittävä rooli korjaushankkeissa

Porvoossa käynnistetään 15 talon korjausrakentamisen suurhanke. Taloissa toteutetaan kolmen vuoden aikana noin 20 miljoonan euron arvoinen linjasaneeraus- ja hissiremonttihanke. Suomen Talokeskus Oy:stä muistutetaan, että yhteishankkeissa on syytä satsata asukasviestintään.

Hanke toteutetaan kolmen taloyhtiön yhteishankkeena. Asuntoja yhtiöissä on 640. Vuosina 1967 - 1975 rakennettuihin taloihin tehdään 35 uutta hissiä ja uusitaan 12 hissiä. Lisäksi suurimpaan, 388 asunnon yhtiöön toteutetaan linjasaneeraus- eli putkiremontti. Alueelle ollaan myös hakemassa kaavamuutosta, joka mahdollistaisi alueen täydennysrakentamisen ja 4-kerroksisten talojen korottamisen yhdellä kerroksella.

- Näin suuren hankkeen projektinjohto vaatii suunnitelmallisuutta ja koordinointikykyä. Lisäksi tarvitaan valveutunutta isännöitsijää, joka oivaltaa verkoston hyödyntämisen merkityksen, kertoo toimitusjohtaja Jani Saarinen.

Asukasviestintä on erityisen tärkeää suurhankkeessa. Tässä hankkeen asukasviestintää hoitaa viestinnän ammattilainen yhteistyössä projektipäällikön ja isännöitsijän kanssa.

Lähde: Suomen Talokeskus Oy

Julkaistu: 28.10.2011 13:28