Etusivu > Ajankohtaista > Pihaparlamentti-blogi pui kotitalon lakia ja järjestystä

Pihaparlamentti-blogi pui kotitalon lakia ja järjestystä

Tiedote 1.12.2011

Isännöintiliitto on avannut Pihaparlamentti-blogin. Pihaparlamentissa puidaan kotitalon laki- ja järjestysasioita. - Blogista löytyy kiinnostavaa tietoa kaikille niille kahdelle miljoonalle suomalaiselle, jotka asuvat taloyhtiöissä, lupaa blogin kirjoittaja, Isännöintiliiton lakimies Marina Furuhjelm.

Pihaparlamentti on tarkoitettu taloyhtiöiden hallituksille, osakkaille ja asukkaille. Aiheita ovat esimerkiksi yhtiökokous ja päätöksenteko, remontit, vastike, häiriöt ja häädöt, asumisturvallisuus ja isännöinti.

Marina Furuhjelm on arvostettu lakimies, puhuja ja kouluttaja. Furuhjelmillä on yli kymmenen vuoden kokemus taloyhtiöiden lakiasioista ja hän on julkaissut lukuisia kiinteistöalan kirjoja.

www.pihaparlamentti.fi

Lisätiedot

Tiedotusvälineille Pihaparlamentti tarjoaa juttuideoita ja uusia näkökulmia. Tilaa kirjoitukset rss-syötteenä.

Isännöintiliitto, lakimies Marina Furuhjelm, puh. 050 597 5976

Marina Furuhjelmin painokelpoisen kuvan voi ladata verkosta: http://www.isannointiliitto.fi/medialle/kuvapankki/

Isännöintiliitto työskentelee isännöinnin tunnettuuden ja arvostuksen parantamiseksi. Kehitämme isännöintiä ja koko kiinteistöalaa yhdessä jäsenten, asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa.

Isännöintiliitossa on mukana yli 340 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä yli miljoona suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 1.12.2011 11:08