Etusivu > Ajankohtaista > Kotitalo-lehti tarjoaa valmiita tiedotteita taloyhtiöiden asukasviestintään

Kotitalo-lehti tarjoaa valmiita tiedotteita taloyhtiöiden asukasviestintään

Tiedote 19.12.2011

Kotitalo-lehti tarjoaa taloyhtiöille uuden helpon työkalun asukasviestintään. Valmiin tiedotteen voi tulostaa suoraan ilmoitustaululle tai jakaa vaikka joka kotiin. Ensimmäisen tiedotteen aiheena on joulunajan muistilista taloyhtiön asukkaille. Tiedotteet jaetaan pdf-tiedostona kaikille Kotitalon uutiskirjeen tilaajille.

Tutkimusten mukaan taloyhtiöissä ollaan tyytymättömiä asukasviestintään. Kotitalo-lehden päätoimittaja Marjut Joensuu toteaa, että hyvä viestintä lisää isännöinnin, hallituksen ja asukkaiden keskinäistä ymmärrystä ja vähentää näin väärinkäsityksistä johtuvia ristiriitoja. Kotitalon tiedote jakaa tietoa ajankohtaisista aiheista tiiviissä muodossa ja helpottaa siten taloyhtiöiden hallitusten ja isännöitsijöiden työtä.

Ajankohtainen tiedote ilmestyy jatkossa 8 kertaa vuodessa. Tutustu ensimmäiseen tiedotteeseen.

Kotitalon sähköinen uutiskirje ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Tilaa Kotitalon maksuton uutiskirje sähköpostiisi lähettämällä viesti tilaajapalveluun: tilaukset@kotitalolehti.fi. Kerro viestissä nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.

Lisätiedot

Kotitalo-lehti, päätoimittaja Marjut Joensuu, puh. 040 500 2828

Kotitalo-lehti on tuhti tietopaketti taloyhtiön päättäjille. Lehti tarjoaa käytännön eväitä taloyhtiön arjen sujuvuuden, asumisviihtyvyyden ja arvon kehittämiseksi. Tilaa Kotitalo-lehti.

www.kotitalolehti.fi

Julkaistu: 19.12.2011 09:21