Etusivu > Ajankohtaista > Ovenia ja Arenna yhdistävät johtamis- ja isännöintipalvelut

Ovenia ja Arenna yhdistävät johtamis- ja isännöintipalvelut

Kiinteistöjohtamiseen erikoistunut Ovenia ja isännöintipalveluja tuottava Arenna yhdistävät voimansa. Ovenia Group Oy on ostanut yli 90 % Arenna Oy:n osakkeista.

Yritysten yhteenlaskettu liikevaihtoarvio vuodelle 2011 on 35 miljoonaa euroa ja kokonaisuus hallinnoi yli 10 miljoonaa neliötä liike- ja toimitiloja sekä asuntoja. Henkilöstön määrä on yhteensä noin 400. Ovenia ja Arenna eivät ole kilpailleet merkittävästi keskenään ja molemmat yritykset jatkavat liiketoimintojaan entiseen tapaan.

Kiinteistöjen omistajille yrityskauppa tarkoittaa mahdollisuutta asioida yhden palveluntarjoajan kanssa. Kokonaisuus tarjoaa jatkossa kaikki kiinteistöjen johtamiseen ja isännöintiin liittyvät palvelut valtakunnallisesti kattavan, oman verkostonsa kautta.

- Arennan ja Ovenian yhdistyminen tuo vahvan synergiaedun isännöintiosaamisen ja institutionaalisen kiinteistöjohtamisen välille. Nyt pystymme panostamaan valtakunnalliseen verkostoon ja yhteisen palveluvalikoiman rakentamiseen. Isännöinnin osalta yrityskauppa lisää myös paikallista joustavuutta, sanoo Arennan toimitusjohtaja Kai Kosusen.

Lähde: Arenna Oy

Julkaistu: 21.12.2011 08:42