Etusivu > Ajankohtaista > Kiinko järjestää koulutukset työhyvinvoinnista ja isännöinnin perusteista

Kiinko järjestää koulutukset työhyvinvoinnista ja isännöinnin perusteista

Kiinko järjestää koulutukset työhyvinvoinnista maaliskuussa Vierumäellä ja isännöinnin perusteista huhtikuussa Helsingissä.

Työhyvinvointi menestyksen tekijänä - miten jaan voimavarani

Aika: 8.-9.3.2012.
Paikka: Vierumäki
Hinta: 695 euroa. Sisältää osallistumisen aineistoineen, ohjelmaan merkityt tarjoilut, virkistäytymisen sekä majoituksen kahden hengen huoneessa. Hinta yhden hengen huoneessa on 745 euroa. Mikäli samasta yrityksestä osallistuu kaksi, on hinta jaetussa huoneessa yhteensä 1220 euroa. Hintoihin lisätään arvonlisävero 23%.

Koulutuksessa tarkastellaan työyhteisön voimavarojen jakamista ja jaksamista. Tarkastelussa on jokainen omana itsenään sekä osana työyhteisöä. Koulutus on tarkoitettu omasta ja työyhteisön hyvinvoinnista kiinnostuneille isännöinti- ja kiinteistöpalvelualan edustajille.

Lisätiedot ja hakeminen: Kiinko

Isännöinnin perusteet - tehokas tietopaketti

Aika: 17.-19.4.2012
Paikka: Helsinki
Hinta: 890 euroa. Sisältää opetuksen luentoaineistoineen sekä kahvitarjoilut. Koulutus on valtion tukemaa ammatillista lisäkoulutusta, jossa osallistujan/yrityksen maksuosuus koulutuksesta on 340 euroa. Valtion tuen saaminen edellyttää osallistumista kaikille kolmelle päivälle. Koulutus on arvonlisäverotonta.

Koulutuksen tavoite on antaa perustiedot isännöitsijän tehtävistä sekä vastuu- ja velvollisuuskysymyksistä. Koulutuksessa käydään läpi asunto-osakeyhtiön isännöinnin keskeiset osa-alueet hallinnon, talouden sekä teknisen ylläpidon osalta. Jokaiselle aiheelle on varattu yksi päivä. Koulutus on tarkoitettu esimerkiksi sivutoimisille isännöitsijöille, hallitusten puheenjohtajille ja kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa valmennusta tai vahvistusta isännöinnin ydinalueilla. Koulutus sopii myös isännöitsijöiden kanssa yhteistyössä toimiville.

Lisätiedot ja hakeminen: Kiinko

Lähde: Kiinko

Julkaistu: 26.1.2012 12:07