Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto palkitsee innovatiivisia korjauksia

Tiedote 6.2.2012

Isännöintiliitto palkitsee innovatiivisia korjauksia

Isännöinti on asiantuntijapalvelua, joka varmistaa, että korjaukset tehdään suunnitelmallisesti ja taloyhtiön ja asuntojen arvo kehittyy osakkaiden tavoitteiden mukaisesti. Vuonna 2012 Isännöintiliitto palkitsee innovatiivisia korjauksia.

Isännöintiliitto palkitsee vuosittain isännöintiteon, isännöitsijän ja isännöintiyrityksen. Tänä vuonna palkintojen teemana ovat korjaukset. Palkittavaksi etsitään innovatiivisia tekoja, isoja tai pieniä korjaushankkeita.

Palkittavat valitaan ehdotusten perusteella. Ehdotukset tehdään verkkolomakkeella 20.5.2012 mennessä. Valinnat tekee Isännöintiliiton hallitus. Palkintojen saajat julkistetaan Isännöintipäivillä Jyväskylässä 13.9.2012.

Ehdotuksia palkintojen saajiksi voivat tehdä kaikki halukkaat.

Tarkemmat valintakriteerit ja verkkolomake ehdotusten tekemiseksi

Isännöintiliiton palkinnot 2012

Lisätiedot

Isännöintiliitto, toimitusjohtaja Tero Heikkilä, puh. 0400 160 342

Isännöintiliitto työskentelee isännöinnin tunnettuuden ja arvostuksen parantamiseksi. Kehitämme isännöintiä ja koko kiinteistöalaa yhdessä jäsenten, asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa.

Isännöintiliitossa on mukana yli 370 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä yli miljoona suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 6.2.2012 12:40