Etusivu > Ajankohtaista > Tuhti kattaus kiinteistöjuridiikkaa Kesäseminaarissa

Tuhti kattaus kiinteistöjuridiikkaa Kesäseminaarissa

Kesäseminaari seilaa Tallink Silja Serenadella jo 24.-26.5.2012. Kesäseminaari jatkaa yleisön pyynnöstä lain ja järjestyksen teemalla. Ohjelmassa pureudutaan hankaliin juridisiin kysymyksiin, joihin isännöintialalla yksikään ei toivo törmäävänsä, mutta joihin jokainen joutuu jossain tilanteessa puuttumaan.

Ohjelmassa pureudutaan mm. henkilötietolakiin, asiakasrekisterien ylläpitoon, kameravalvontaan, perintään ja yhtiön pakkokeinoihin. Ajankohtaiset luennot ja kiinnostavat oikeustapaukset tarjoavat rautaisannoksen tietoa sekä konkreettisia ohjeita isännöitsijän arkeen. Näitä et saa mistään muualta!

Kesäseminaari kokoaa isännöintialan ammattilaiset kehittämään osaamistaan, verkostoitumaan ja viihtymään. Laivalla on loistavat mahdollisuudet verkostoitua alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Näistä keskusteluista saat parhaat vinkit ja käytännön ratkaisuja omaan työhösi.

100 % kävijöistä on tyytyväisiä Kesäseminaarin asiasisältöön ja tapahtuman ilmapiiriin! (palautekysely 2011)

Tapahtumaan voivat osallistua vain Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja paikallisten isännöitsijäyhdistysten henkilöjäsenet sekä Kesäseminaarin kumppaneiden edustajat.

Ilmoittaudu heti!

Ajantasaista tietoa Kesäseminaarista

Julkaistu: 17.2.2012 08:31