Etusivu > Ajankohtaista > Tietoriskit hallintaan Kesäseminaarissa

Tietoriskit hallintaan Kesäseminaarissa

Kesäseminaarin luennoilta saat vastauksia kysymyksiin mm. henkilötietolaista, asiakasrekisterien ylläpidosta, niihin liittyvistä rekisteriselosteista sekä vastuista. Osake- ja asukasluetteloissa säilytettäviin tietoihin ja luovutusoikeuksiin liittyviä kysymyksiä ratkotaan ensimmäisenä seminaaripäivänä. Näistä aiheista ovat keskustelemassa mm. Isännöintiliiton lakimies Marina Furuhjelm, Suomen Vuokranantajien toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva ja JM Tiedon toimitusjohtaja Marko Viljanen.

Kesäseminaari seilaa Tallink Silja Serenadella 24. - 26.5.2012. Ajankohtaiset luennot ja kiinnostavat oikeustapaukset tarjoavat rautaisannoksen tietoa sekä konkreettisia ohjeita isännöitsijän arkeen. Näitä et saa mistään muualta!

Tapahtumaan voivat osallistua vain Isännöintiliiton jäsenyritysten henkilökunta ja paikallisten isännöitsijäyhdistysten henkilöjäsenet sekä Kesäseminaarin kumppaneiden edustajat.

Kesäseminaarin kumppaneina ovat Abloy Oy, Agenteq Solutions Oy, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, KerabitPro Oy, Lassila & Tikanoja Oyj, OP-Pohjola-ryhmä, Oras Oy ja Suomen Talokeskus Oy.

Ilmoittaudu heti!

Ajantasaista tietoa Kesäseminaarista

Julkaistu: 1.3.2012 08:03