Etusivu > Ajankohtaista > Keski-Suomen vuoden kiinteistötyöntekijäksi Tapio Ulfves

Tiedote 19.3.2012

Keski-Suomen vuoden kiinteistötyöntekijäksi Tapio Ulfves

Keski-Suomen Ammatti-isännöitsijät ry on valinnut Keski-Suomen vuoden 2012 kiinteistötyötekijäksi Tapio Ulfvesin Lassila & Tikanoja Oyj:stä. (liitteenä kuva)

- Toimiva kiinteistönhoito on välttämätöntä, jotta asuminen on viihtyisää ja asuinkiinteistöt pysyvät kunnossa. Palveluhenkinen ja osaava kiinteistönhoitaja on isännöinnille arvokas yhteistyökumppani. Isännöinnin rooliin kuuluu seurata asukkaiden palautetta ja varmistaa, että taloyhtiön sopimukset ovat kunnossa ja kiinteistönhoitopalvelu vastaa sitä, mitä on tilattu, Keski-Suomen Ammatti-Isännöitsijät ry:n puheenjohtaja Ari Viinikainen muistuttaa.

Tapio Ulfves on tehnyt esimerkillistä työtä kiinteistönhuollossa parin vuosikymmenen ajan Kangasvuoren ja Pupuhuhdan alueilla. - Hän on saavuttanut hyvin asukkaiden luottamuksen ja sen seurauksena on erittäin pidetty taloyhtiöiden asukkaiden, hallitusten ja isännöitsijöiden keskuudessa, Viinikainen perustelee valintaa. Ulfves on kiinteistöalan työntekijä toisessa polvessa.

Kunniakirjan lisäksi Keski-Suomen Ammatti-Isännöitsijät ry luovuttaa Tapio Ulfvesille 500 euron lahjashekin. Valinta julkistetaan Rakentaminen & Talotekniikka -messuilla Jyväskylässä 16.3. klo 17.

Tapio Ulfvesin kuva

Lisätiedot

Keski-Suomen Ammatti-Isännöitsijät ry, puheenjohtaja Ari Viinikainen, puh. 0108 305002

Keski-Suomen vuoden 2012 kiinteistötyötekijä Tapio Ulfves, puh. 040 589 7187

Tietoa isännöinnistä

Keski- Suomen Ammatti-isännöitsijät ry http://www.isannointiliitto.fi/ksai/

Isännöintiliitto http://www.isannointiliitto.fi/

Julkaistu: 19.3.2012 09:30