Etusivu > Ajankohtaista > Vuoden putkiremontti 2012 -kilpailun voittajaksi As Oy Kaarenpeikko Vantaalta

Vuoden putkiremontti 2012 -kilpailun voittajaksi As Oy Kaarenpeikko Vantaalta

Vuoden putkiremontti 2012 -kilpailun voittajaksi on valittu vantaalainen As Oy Kaarenpeikko. Tämän vuoden kilpailussa kiinnitettiin erityisesti huomiota energiatehokkaisiin ratkaisuihin ja huoneistokohtaiseen vedenmittaukseen.

As Oy Kaarenpeikko toteutti hankkeen yhteydessä huoneistokohtaiset etäluettavat vesimittarit ja vesikalusteet valittiin vettä säästäviksi. Hanke toteutettiin viemärit sukittamalla ja vesijohdot uusittuina pintavetoina.

Hankesuunnittelun alussa toteutettiin laaja asukaskysely. Hankkeen aikana pidettiin asukasiltoja ja monen osa-alueen informaatiotilaisuuksia, jopa "velkainfo" remontin jälkeen pankin edustajan kanssa. Urakoitsijat esiteltiin yhtiökokouksessa. Tiedottaminen oli monen tahon toteuttamaa, ja tiedotteita laadittiin tarpeen mukaan usealla kielellä. Taloyhtiön puheenjohtaja piti nettiblogia, joka sisälsi yhteensä yli 200 kirjoitusta remontin etenemisestä.

Eri vaiheiden päätöksenteko oli sujuvaa ja aikataulukin piti tismalleen paikkaansa. Asukkailla oli urakoitsijan puolelta yhteyshenkilö, jolle sai soittaa tai lähettää sähköpostia. Töitä tehtiin asunnossa yhteensä 4-6 viikkoa, jolloin oli pientä asumishaittaa. Asukkaat olivat koko ajan tietoisia hankkeen etenemisestä.

Kunniamaininnan sai helsinkiläinen As Oy Ilkantie 8-10.

Lähde: Suomen Kiinteistöliitto

Julkaistu: 26.4.2012 11:07