Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto selvittää putkiremontit perusteellisesti

Tiedote 15.5.2012

Isännöintiliitto selvittää putkiremontit perusteellisesti

Isännöintiliitto tutkii yhdessä alan yritysten kanssa perusteellisesti taloyhtiöiden putkiremonttien tilanteen. Tänä vuonna putkiremonttibarometrissa selvitetään muun muassa uusien ja perinteisten putkiremonttimenetelmien markkinaosuuksia.

Putkiremonttibarometrissa analysoidaan putkiremonttien hintatasoa, putkiremontin aloittamiseen johtaneita välittömiä syitä sekä putkiremontteihin liittyviä haasteita.

- Putkiremontti koskettaa yli 100 000 kerrostaloasuntoa seuraavan 10 vuoden aikana. Siksi Isännöintiliitto pitää tärkeänä saada ajantasaista tietoa putkiremonteista, Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen kertoo tutkimuksen taustoista.

Kyselyn kohderyhmään kuuluu 2000 isännöitsijää. Tutkimus tehdään touko-kesäkuussa ja tulokset julkistetaan syyskuussa.

Tutkimuksessa ovat mukana Isännöintiliiton lisäksi LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry sekä Suomen keskeiset putkiremontteja toteuttavat yritykset:
Consti Talotekniikka Oy
Emator Oy
Lassila&Tikanoja
NCC Rakennus Oy
NewLiner Oy
Picote Oy
Pipe-Modul Oy
Prolinesystems Relining Oy

Putkiremonttibarometrin toteuttaa Promenade Research Oy. Isännöintiliitto on tutkinut putkiremontteja vuodesta 2006 lähtien.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, Kehityspäällikkö Heikki Kauranen, puh. 0400 805 421

Isännöintiliiton tehtävä on parantaa isännöinnin tunnettuutta ja arvostusta. Teemme työtä, jonka tavoitteena on, että kotitalon arki sujuu, asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia.

Isännöintiliitossa on mukana 400 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä 1,5 miljoonaa suomalaista

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 15.5.2012 09:22