Etusivu > Ajankohtaista > Kesäseminaarin osallistujat antoivat lupauksia loppuvuodelle 2012

Kesäseminaarin osallistujat antoivat lupauksia loppuvuodelle 2012

Kesäseminaarin osallistujat antoivat lupauksia, miten itse omassa työssään voivat parantaa isännöinnin tunnettuutta ja arvostusta. Lupausten antaneiden kesken arvottiin 500 euron lahjakortti, jonka voitti Marjo Tuusa M&M Tili-Kiinteistö Oy:sta. Lupauskortit on postitettu osallistujille.

Lupauksen antaneet lupasivat muun muassa parantaa loppuvuonna 2012 asiakaspalveluaan,tehostaa asiakasviestintää, tilata Kotitalo-lehden kaikille isännöimiensä hallitusten puheenjohtajille sekä panostaa itsensä ja henkilökuntansa kouluttamiseen. Alla lupausten parhaimmistoa:

"Isännöintiliiton jäsenenä kannan korteni kekoon. Jotta isännöinnin tunnettuus ja arvostus paranevat, lupaan vuoden 2012 aikana...

...edistän kaikissa toimissani alan positiivisuuden asiaa. Työ vastuullista, mutta vapaata.
...että vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin osakkaille ja asukkaille. Jos emme ehdi heti, niin sitten teemme sen seuraavana päivänä.
...olla yhteistyökykyisempi eri toimikunnissa ja median edustajille sekä tuoda isännöitsijän työtä esiin positiivisessa muodossa.
...tehostan taloyhtiöiden päättäjien ja osakkaiden kouluttautumista ja tiedon saantia taloyhtiön asioiden hoitamisessa.
...säilyttää positiivisen asenteen myös hankalissa tilanteissa!"

Isännöintiliiton tehtävä on parantaa isännöinnin tunnettuutta ja arvostusta. Teemme työtä, jonka tavoitteena on, että kotitalon arki sujuu, asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia.

Julkaistu: 30.5.2012 09:33