Etusivu > Ajankohtaista > Isännöitsijöiden tietotekniikkaosaamisen kartoitus valmistunut

Isännöitsijöiden tietotekniikkaosaamisen kartoitus valmistunut

Isännöitsijöiden tietotekniikkaosaamisen kartoituksen tulokset ovat valmiit. Tulokset osoittavat, että isännöitsijät käyttävät yli puolet työajastaan tietokoneella.

Isännöitsijöiden tietotekniikanosaamisen kartoituksen tarkoituksena oli selvittää, kuinka paljon isännöitsijät käyttävät työajastaan tietokoneella. Kartoituksessa selvitettiin myös eri toimisto-ohjelmien käyttöä, nykyistä osaamistasoa sekä osaamistasoa, jolle isännöitsijät haluaisivat kouluttautua.

Tulokset raportoidaan yhdistyskohtaisesti, ja niiden perusteella paikalliset yhdistykset voivat pohtia itselleen soveltuvaa koulutusta.

Raportit tuloksista on lähetetty paikallisten isännöitsijäyhdistysten puheenjohtajille ja koulutusvastaaville. Raportti valtakunnallisista tuloksista löytyy jäsensivuilta kohdasta Materiaalit > Tutkimusraportit ja selvitykset.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, kehityspäällikkö Heikki Kauranen, puh. 0400 805 421

Isännöintiliiton tehtävä on parantaa isännöinnin tunnettuutta ja arvostusta. Teemme työtä, jonka tavoitteena on, että kotitalon arki sujuu, asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia.

Isännöintiliitossa on mukana 400 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä 1,5 miljoonaa suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 5.6.2012 13:14