Etusivu > Ajankohtaista > Hae kiinteistöalalle suunnattuun, ilmaiseen liiketalouden perustutkintokoulutukseen

Hae kiinteistöalalle suunnattuun, ilmaiseen liiketalouden perustutkintokoulutukseen

Amiedu järjestää kiinteistöalalle suunnattua, ilmaista liiketalouden perustutkintokoulutusta. Talous- ja toimistopalveluiden osaamisalan merkonomikoulutukseen on jatkuva haku.

Tutkinnon ja käytännönläheisen koulutuksen tavoitteena on kehittää osaamista isännöinti- ja kiinteistöalan taloushallinnon ja asiakaspalvelun työtehtävissä. Koulutuksessä käsitellään myös kiinteistöalan juridiikkaa ja vastuukysymyksiä.

Koulutus on tarkoitettu ylioppilastutkinnon tai peruskoulun suorittaneille aikuisille, joilla on työkokemusta. Tutkinnon suorittajan tulee pystyä osallistumaan työssään erilaisiin taloushallinnon ja toimistopalveluiden työprosesseihin, joissa ammattitaito tutkinnon suorittamista varten arvioidaan.

Tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. Oppisopimuskoulutukseen hakeutuvalla täytyy olla mahdollisuus solmia oppisopimus alan työnantajan kanssa koulutuksen ajaksi.

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähiopetusta, ohjattua etä- ja verkko-opiskelua sekä itseopiskelua.

Koulutukseen voi hakea täyttämällä sähköisen hakulomakkeen tai tilaamalla paperisen lomakkeen asiakaspalvelusta. Koulutuksesta järjestetään myös infopäivä 17.8.2012.

Lisätietoja: Liiketalouden perustutkinto, merkonomi, talous- ja toimistopalveluiden osaamisala, suunnattu kiinteistöalalle -esite

Lähde: Amiedu

Julkaistu: 31.7.2012 08:09