Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintipäiviltä vinkkejä vaikuttavaan viestintään

Isännöintipäiviltä vinkkejä vaikuttavaan viestintään

Tänä vuonna Isännöintipäivillä keskitytään korjaamisen haasteisiin ja osaamisen merkitykseen. Viestinnän puheenvuoroista saa konkreettisia ja oman työn kannalta tarpeellisia työkaluja vahingoista viestimiseen ja esiintymiseen.

Taloyhtiön vesivahingoista viestimiseen hyödyllisiä neuvoja antavat Matinkylän Huollon kiinteistöneuvos Mikko Peltokorpi ja projektipäällikkö Hemmo Päivärinne. Isännöintiliiton suunnittelija Minna Kivinen tuo puheenvuoroon viestinnän ammattilaisen näkökulman.

Esiintymistaidon akatemian toimitusjohtaja ja teatteritaiteen maisteri Johannes Lahtela opastaa tunnin mittaisella toiminnallisella valmennuksellaan vakuuttavaan esiintymiseen. Valmennuksessa perehdytään esiintymistilanteen perusteisiin ja muutama osallistuja yleisön joukosta pääsee harjoittelemaan ydinviestien selkeää ja vakuuttavaa esittämistä oman persoonan kautta.

Vaikuttavan viestinnän lisäksi tarjolla on laaja valikoima käytännön asiaa muun muassa korjausurakoiden juridiikasta ja työtyylistä. Perjantaina kiitetty ja kiistelty valmentaja Jari Sarasvuo haastaa ja innostaa pohtimaan itsensä ja tulevaisuutensa johtamista sekä isännöitsijänä menestymistä.

Mielenkiintoisista rinnakkaisseminaareista on helppo poimia oman työn kannalta hyödylliset ohjelmakokonaisuudet.

Isännöintipäivien näyttely kokoaa yhteen alan johtavat palveluntarjoajat ja kiinnostavimmat uutuudet.

Kotitalo Get-together-iltajuhlassa viihdytään ja verkostoidutaan. Juhlan tähtinä viihdyttävät ja tunnelmaa nostattavat mm. imitaattori, näyttelijä Jarkko Tamminen ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Johanna Försti yhtyeineen.

Tutustu ohjelmaan: www.isannointipaivat.fi

Ilmoittaudu nyt!

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 9.8.2012 09:44