Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintipäivillä tartutaan energiatodistuksen uudistumisen vaikutuksiin

Isännöintipäivillä tartutaan energiatodistuksen uudistumisen vaikutuksiin

Tänä vuonna Isännöintipäivillä keskitytään korjaamisen haasteisiin ja osaamisen merkitykseen. Useissa puheenvuoroissa käsitellään ympäristö- ja energianäkökulmia isännöinnissä. Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliiton RAKLI ry:n kehitysjohtaja Erkki Aalto johdattaa puheenvuorossaan uudistuvan energiatodistuksen mukanaan tuomiin muutoksiin.

Energiatodistuksen lisäksi syvennytään asukkaiden energianeuvontaan ja isännöintiyrityksille suunniteltuun EcoStart-ympäristöohjelmaan.

- Isännöinti on erittäin keskeisessä roolissa, kun puhutaan taloyhtiöiden ja kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja tavoitellaan rakennuskannan ympäristövaikutusten vähentämistä. Asia korostuu tulevaisuudessa entisestään, joten siitä kannattaa olla kiinnostunut, Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen muistuttaa.

Ympäristö- ja energia-asioiden lisäksi tarjolla on laaja valikoima käytännön asiaa muun muassa korjausurakoiden juridiikasta ja työtyylistä. Perjantaina kiitetty ja kiistelty valmentaja Jari Sarasvuo haastaa ja innostaa pohtimaan itsensä ja tulevaisuutensa johtamista sekä isännöitsijänä menestymistä.

Mielenkiintoisista rinnakkaisseminaareista on helppo poimia oman työn kannalta hyödylliset ohjelmakokonaisuudet.
Isännöintipäivien näyttely kokoaa yhteen alan johtavat palveluntarjoajat ja kiinnostavimmat uutuudet.

Kotitalo Get-together-iltajuhlassa viihdytään ja verkostoidutaan. Juhlan tähtinä viihdyttävät ja tunnelmaa nostattavat mm. imitaattori, näyttelijä Jarkko Tamminen ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Johanna Försti yhtyeineen.

Tutustu ohjelmaan: www.isannointipaivat.fi

Ilmoittaudu nyt!

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 22.8.2012 17:18