Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliiton kunniamaininta isännöitsijä Paula Helistenkankaalle Lahteen

Tiedote 14.9.2012

Isännöintiliiton kunniamaininta isännöitsijä Paula Helistenkankaalle Lahteen

Isännöintiliitto myönsi kunniamaininnan REIM Lahti Oy:ssä työskentelevälle isännöitsijä Paula Helistenkankaalle. Pitkään isännöintialalla työskennellyt Helistenkangas, 60, on rautainen ammattilainen ja jaksaa innostua työstään joka päivä. Kunniamaininta jaettiin Isännöintipäivillä Jyväskylässä 13.9.2012.

Aloitteen Helistenkankaan palkitsemiseksi teki esimies Saija Toivonen, jonka mukaan Helistenkangas tekee työtään aina suurella sydämellä ja ratkaisee eteen tulevat ongelmat tekemättä niistä ongelmaa. 20 vuotta isännöintialalla toiminut Helistenkangas saa kiitosta muun muassa innostuneesta ja työyhteisön ilmapiiriä kohottavasta positiivisesta ja reippaasta asenteesta.

Ehdottajan mukaan Helistenkangas on loistava esimerkki alalle tuleville nuorille isännöitsijöille. Isännöintialan rekrytointitarve on suuri, sillä puolet nykyisistä isännöitsijöistä saavuttaa eläkeiän kymmenen vuoden kuluessa.

- Isännöitsijän työ on monipuolista ja siksi mielenkiintoista. Priorisointikyky ja asiakkaiden luottamuksen saaminen ovat isännöitsijän tärkeimpiä ominaisuuksia. Myös huolellisuus ja kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa helpottavat töistä selviytymistä, Helistenkangas kertoo.

Isännöintiliitto palkitsee vuosittain esimerkillisiä ja innovatiivisia isännöitsijöitä, isännöintiyrityksiä ja isännöintitekoja. Tänä vuonna jaettiin lisäksi kunniamaininta. - Isännöinnin rooli on kehittää taloyhtiötä aktiivisesti. Positiivinen ja innostunut ote ovat isännöintityössä välttämättömiä, perustelee Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä.

Faktat

  • Paula Helistenkangas työskentelee REIM Lahti Oy:ssä.
  • Helistenkangas on tehnyt asumiseen liittyvää työtä vuodesta 1977 lähtien.
  • Helistenkankaan suorittamat tutkinnot: Isännöitsijän koulutus ja tutkinto, ITS 1994 ja Ammatti-isännöitsijän AIT-tutkinto 1999.
  • Isännöitsijöiden keski-ikä on 52 vuotta.
  • Puolet isännöitsijöistä saavuttaa eläkeiän kymmenen vuoden kuluessa, joten nuorta työvoimaa tarvitaan.
  • Isännöintialalla toimii 2 500 isännöitsijää ja yhteensä 5 000 asiantuntijaa. Kolmannes isännöitsijöistä on naisia.

Lisätiedot

Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä, puh. 0400 160 342
REIM Lahti Oy, Paula Helistenkangas, puh. 0207 438 582

Isännöintiliiton tehtävä on parantaa isännöinnin tunnettuutta ja arvostusta. Teemme työtä, jonka tavoitteena on, että kotitalon arki sujuu, asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia.

Isännöintiliitossa on mukana 400 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä 1,5 miljoonaa suomalaista .

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 14.9.2012 09:09