Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiyritys 2012 -palkinto Freddis Oy Ab:lle

Tiedote 14.9.2012

Isännöintiyritys 2012 -palkinto Freddis Oy Ab:lle

Isännöintiliitto myönsi isännöintiyritys 2012 -palkinnon helsinkiläiselle isännöintiyritys Freddis Oy Ab:lle. Freddis Oy Ab kerää kehuja asiakaslähtöisestä ja aktiivisesta isännöintipalvelusta sekä toimivasta palvelusta korjaushankkeissa. Palkinto luovutettiin valtakunnallisilla Isännöintipäivillä Jyväskylässä 13.9.2012.

Freddis Oy Ab on Helsingin Munkkivuoressa, Munkkiniemessä ja Niemenmäessä toimiva vuonna 1991 perustettu perheyritys. Yritys on keskittynyt asiakaslähtöiseen isännöintipalveluun, ja osoittanut innovatiivisuutta korjaushankkeissa.

Freddis Oy Ab on pyrkinyt löytämään isännöimiensä kiinteistöjen korjaushankkeissa uusia ratkaisuja muun muassa hankkeiden rahoitukseen. Eräässä Freddis Oy Ab:n isännöimässä taloyhtiössä putkiremontti rahoitettiin lisärakennusoikeudella. Yrityksen toimitusjohtaja Fred Packalén on hankkinut aktiivisesti tietoa putkien korjausmenetelmistä Ruotsista, jossa niistä on enemmän kokemusta.

- Korjaushankkeissa käytämme apuna ulkopuolista asiantuntijaa. Olemme kuitenkin itse aktiivisesti mukana hankkeissa, sillä toimistomme sijaitsee lähellä isännöimiämme kiinteistöjä, sanoo Freddis Oy Ab:n toimitusjohtaja Fred Packalén.

Tänä vuonna Isännöintiliiton palkintojen teemana olivat innovatiiviset korjaushankkeet taloyhtiöissä. - Isännöintiyritys on vastuussa siitä, että arki toimii, asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia. Näihin Freddis Oy Ab on rohkeasti panostanut, mistä on osoituksena erittäin pitkäaikaiset asiakassuhteet. Isännöintiyritys menestyy, kun asiakkaat ovat tyytyväisiä, sanoo Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä.

Isännöintiyritykset Suomessa

  • 700 isännöintiyritystä
  • 5000 työntekijää, joista 2500 isännöitsijöitä
  • Asiakkaina 50 000 asunto-osakeyhtiötä, joissa 2 miljoonaa asukasta
  • Asuinkiinteistöjen hoitokulut 3 miljardia euroa/vuosi ja korjausinvestoinnit 1,5 miljardia euroa/vuosi
  • Isännöintipalveluiden kysyntä on kasvussa. Isännöintiyritysten talousbarometrin mukaan isännöintiyritykset saavat keskimäärin 5 tarjouspyyntö kuukaudessa.

Lisätiedot

Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä, puh. 0400 160 342
Freddis Oy Ab, toimitusjohtaja, diplomi ekonomi Fred Packalén, puh. 040 501 2329 / 0102718062

Isännöintiliiton tehtävä on parantaa isännöinnin tunnettuutta ja arvostusta. Teemme työtä, jonka tavoitteena on, että kotitalon arki sujuu, asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia.

Isännöintiliitossa on mukana 400 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä 1,5 miljoonaa suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 14.9.2012 09:15