Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiteko 2012 -palkinto: Vuoden Isännöitsijä Klubi VIK ry:lle

Tiedote 14.9.2012

Isännöintiteko 2012 -palkinto: Vuoden Isännöitsijä Klubi VIK ry:lle

Isännöintiliitto on myöntänyt Isännöintiteko 2012 -palkinnon Vuoden Isännöitsijä Klubi VIK ry:lle. Vuoden Isännöitsijä -palkinto on jaettu 30 vuoden ajan ja nostanut esiin hyvää isännöintityötä. Palkinto luovutettiin VIK ry:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Peltokorvelle valtakunnallisilla Isännöintipäivillä Jyväskylässä 13.9.2012.

Vuoden Isännöitsijä Klubi VIK ry on vuoden isännöitsijöiden perustama klubi, jonka tarkoituksena on yhdistää isännöitsijöitä ja edistää ammattimaisen isännöinnin arvostusta. Ensimmäinen vuoden isännöitsijä -tunnustus myönnettiin vuonna 1982. Juhlavuoden kunniaksi klubi on julkaissut 30-vuotishistoriikin.

- VIK ry järjestää jäsenilleen ammatillisia aktiviteetteja, koulutusta sekä virkistys- ja harrastustoimintaa, kertoo VIK ry:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Peltokorpi. Vuoden Isännöitsijä Klubiin on kutsuttu mukaan kaikki vuoden isännöitsijät. Klubin jäsenet saavat jäsenyyden merkiksi viininpunaisen klubitakin.

- Kukin klubilainen on omissa kontakteissaan tehnyt isännöintiä tunnetuksi ja arvostetuksi, jatkaa Peltokorpi.

Isännöintiliitto palkitsee vuosittain isännöitsijän, isännöintiyrityksen ja isännöintiteon. Palkittavat valittiin ehdotusten perusteella. Ehdotuksia saavat tehdä kaikki kiinnostuneet.

Kaikki vuoden isännöitsijät

Lisätiedot

Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä, puh. 0400 160 342
VIK ry:n puheenjohtaja, kiinteistöneuvos Mikko Peltokorpi, puh. 050 523 2500

Isännöintiliiton tehtävä on parantaa isännöinnin tunnettuutta ja arvostusta. Teemme työtä, jonka tavoitteena on, että kotitalon arki sujuu, asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia.

Isännöintiliitossa on mukana 400 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä 1,5 miljoonaa suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 14.9.2012 09:22