Etusivu > Ajankohtaista > STEK: Kodin valaistusopas nyt netissä!

STEK: Kodin valaistusopas nyt netissä!

Miksi sisustuslehtien keittiöt näyttävät paremmalta kuin omasi? Solmitko kenkäsi aamuisin hämärässä eteisessä? Mitä eroa on tunnelma- ja työvalaisimella? Näihin ja satoihin muihin arkipäiväisiin ongelmiin löytyy neuvoja Sähköturvallisuuden edistämiskeskus ry STEKin julkaisemasta kodin valaistusoppaasta osoitteesta www.kodinvalaistus.fi.

Opas tarjoaa tietoa paitsi markkinoilta poistuvien hehkulamppujen korvaavista valonlähteistä myös laajemmistakin valaistuskokonaisuuksista. Sivuilla on neuvoja epätietoiselle, joka etsii laadukasta lamppua ruokapöydän ylle, ja rakentajalle kokonaisen omakotitalon sisä- ja ulkotilojen valaistussuunnitteluun.

Oppaan tarkoituksena on parantaa kotien palo- ja sähköturvallisuutta, vähentää energiankulutusta ja ympäristökuormitusta sekä ohjata ihmisiä tekemään ympäristön kannalta oikeita valintoja omaan kotiinsa liittyvissä valaistusratkaisuissa ja hankinnoissa.

Kodin valaistusopas löytyy internetistä osoitteesta www.kodinvalaistus.fi. Oppaan on toteuttanut Sähköturvallisuuden edistämiskeskus ry STEK.

Lähde: Sähköturvallisuuden edistämiskeskus ry STEK

Julkaistu: 18.9.2012 16:06