Etusivu > Ajankohtaista > Kiinteistöpalvelut ry velvoittaa jäsenyrityksensä veronumeron käyttöön

Kiinteistöpalvelut ry velvoittaa jäsenyrityksensä veronumeron käyttöön

Kiinteistöpalvelut ry velvoittaa liiton jäsenyritykset hankkimaan työntekijöilleen veronumerolla varustetun kuvallisen henkilökortin. Lisäksi jäsenten on annettava Tilaajavastuu.fi-palveluun tilaajavastuulain edellyttämät tiedot yrityksestään ja kaikista alihankkijoistaan.

Velvoitteet astuvat voimaan heti ja niiden on oltava käytössä viimeistään 1.3.2013. Velvoitteet pohjautuvat liiton omaehtoiseen toimintaan, sillä veronumeroa koskeva lainsäädäntö ei vielä koske kiinteistöpalvelualaa.

Kiinteistöpalvelut ry:llä on jäseniä sitovat eettiset ohjeet, joihin velvoitteet on kirjattu. Merkkinä jäsenyydestä yritykset saavat käyttöönsä liiton Vastuullinen yritys -jäsentunnuksen. Eettiset ohjeet ja liiton jäsenyritykset ovat nähtävillä Kiinteistöpalvelut ry:n kotisivuilla osoitteessa www.kiinteistopalvelut.fi.

- Kiinteistöpalvelut ry:hyn järjestäytyneet yritykset ovat sitoutuneet edistämään harmaan talouden torjuntaa ja toimimaan vastuullisesti. Veronumeron ja rekisteritietojen avulla palvelun ostaja voi varmistua yrityksen luotettavuudesta, kertoo Kiinteistöpalvelut ry:n toimitusjohtaja Pia Gramén.

Lähde: Kiinteistöpalvelut ry

Julkaistu: 26.9.2012 10:07