Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto kartoittaa isännöinnin asiakastyytyväisyyttä valtakunnallisesti

Tiedote 16.10.2012

Isännöintiliitto kartoittaa isännöinnin asiakastyytyväisyyttä valtakunnallisesti

Isännöintiliitto toteuttaa loka-marraskuussa yhteistyössä Promenade Research Oy:n kanssa valtakunnallisen Isännöinnin asiakastyytyväisyystutkimuksen. - Asiakaspalautetta on hyvä kerätä säännöllisesti, sillä siten isännöintiyritykset saavat tärkeää tietoa palveluidensa kehittämiseksi, Isännöintiliiton kehityspäällikkö Heikki Kauranen toteaa.

Isännöinnin asiakastyytyväisyystutkimuksessa taloyhtiöiden hallitusten jäsenet antavat palautetta oman kotitalonsa isännöintipalvelusta. Tutkimuksessa arvioidaan muun muassa isännöinnin ammattitaitoa, taloyhtiön johtamista ja kokonaistyytyväisyyttä isännöintipalveluun. Tutkimukseen vastataan joko sähköisellä tai paperilomakkeella.

Isännöinnin asiakastyytyväisyystutkimus toteutetaan tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. Siihen osallistuu 150 isännöintiyritystä tai toimipaikkaa, joissa työskentelee yhteensä yli 700 isännöitsijää. Tulokset ovat selvillä joulukuun alussa.

- Isännöinnin asiakastyytyväisyystutkimus tavoittaa kaikkiaan 56 000 taloyhtiön hallituksen jäsentä. Kyseessä on laajin koskaan toteutettu isännöintialan asiakastyytyväisyystutkimus, Kauranen sanoo.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, kehityspäällikkö Heikki Kauranen, p. 040 080 5421
Promenade Research Oy, myyntijohtaja Kimmo Karvinen, p. 044 504 5952

Käytännön kokemuksia osaavat kertoa isännöinnin paikalliset asiantuntijat eri puolilla maata: www.isannointiliitto.fi/paikallisetasiantuntijat

Isännöintiliiton tehtävä on parantaa isännöinnin tunnettuutta ja arvostusta. Teemme työtä, jonka tavoitteena on, että kotitalon arki sujuu, asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia.

Isännöintiliitossa on mukana 400 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä 1,5 miljoonaa suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 16.10.2012 11:01