Etusivu > Ajankohtaista > Pihaparlamentti-blogissa korjataan vahinkoja asunnossa

Tiedote 17.10.2012

Pihaparlamentti-blogissa korjataan vahinkoja asunnossa

Asianmukainen huolehtiminen asunnosta ehkäisee vahinkoja. Yllättäviä tilanteita kuitenkin sattuu lähes jokaiselle. Pihaparlamentti-blogissa pohditaan, mitä asukkaan pitää tehdä, jos astianpesukone hajoaa yllättäen tai räjähtävä televisio sytyttää asuntopalon.

Lue uusimmat kirjoitukset:

Pihaparlamentti on Isännöintiliiton julkaisema blogi. Pihaparlamentti kokoontuu pohtimaan taloyhtiöiden laki- ja järjestysasioita. Pihaparlamentti tarjoaa kiinnostavia juttuja ja uusia näkökulmia sujuvaan arkeen. Blogin kirjoittaja on Isännöintiliiton arvostettu lakiasiantuntija, OTM Marina Furuhjelm.

Tilaa Pihaparlamentin kirjoitukset rss-syötteenä.
Tilaa Pihaparlamentin kirjoitukset sähköpostiisi.

Yhdenkin vesivahingon estäminen säästää taloyhtiön ja osakkaiden rahaa. Paljon käytännön esimerkkejä ja lisätietoa vahinkojen ehkäisemisestä löydät Kunnossapitovastuu-oppaasta.

Lisätiedot

Isännöintiliitto, lakiasiantuntija, OTM Marina Furuhjelm

Isännöintiliiton tehtävä on parantaa isännöinnin tunnettuutta ja arvostusta. Teemme työtä, jonka tavoitteena on, että kotitalon arki sujuu, asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia.

Isännöintiliitossa on mukana 400 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä 1,5 miljoonaa suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 17.10.2012 10:05