Etusivu > Ajankohtaista > Koulutusta perintälain uudistuksesta ja tietoiskuja tilinpäättäjille

Koulutusta perintälain uudistuksesta ja tietoiskuja tilinpäättäjille

Kiinko järjestää eri puolella Suomea koulutuksia perintälain uudistuksesta sekä tietoiskuja tilinpäättäjille.

Perintälain uudistus -koulutus

Ajankohta ja paikka: Joulu- ja tammikuu, Helsinki, Tampere, Kouvola, Turku ja Oulu

Kohderyhmä: Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden perintäasioita hoitavat, perinnästä vastuussa olevat ammattilaiset, perintäprosessia hoitavat lakimiehet sekä kaupunkien ja kuntien huoneenvuokra- ja osakasasioista vastaavat.

Hinta: 380 e + alv, sisältää opetuksen aineistoineen ja kahvitarjoilut. Jos samasta yrityksestä osallistuu vähintään kolme henkilöä, osallistumismaksusta saa 10 % alennusta.

Tilinpäättäjän tietoisku

Ajankohta ja paikka: Joulu- ja tammikuu, Tampere, Turku, Oulu, Kuopio, Helsinki ja Kouvola

Kohderyhmä: Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpidon, tilinpäätöksen ja verotuksen tekemisestä ja suunnittelusta vastaavat.

Sisältö: Oman ja vieraan pääoman käsittely KILA:n uusimpien lausuntojen valossa sekä verotuksen tuoreimmat muutoshankkeet, kuten arvonlisäveron laskutusuudistus ja varainsiirtoveron uudistus.

Lisäksi käsitellään kuluvan vuoden tilinpäätökseen valmistautumista ja tilinpäätöksen suunnittelua asunto-osakeyhtiön, keskinäisen kiinteistöyhtiön ja tavallisen kiinteistöyhtiön kannalta.

Hinta: 480 e + alv, sisältää opetuksen aineistoineen sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos samasta yrityksestä osallistuu vähintään kolme henkilöä, osallistumismaksusta saa 10 % alennusta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Kiinko

Julkaistu: 2.11.2012 12:54