Etusivu > Ajankohtaista > Pihaparlamentti-blogissa ennakoidaan kodin yllättäviä vahinkoja

Tiedote 10.12.2012

Pihaparlamentti-blogissa ennakoidaan kodin yllättäviä vahinkoja

Kotona voi sattua yllättäviä vahinkoja, vaikka asukas olisi huolellinen. Televisio voi syttyä tuleen tai naapurin pieleen mennyt remontti aiheuttaa vesivahingon. Vahinkotilanteissa oikea toiminta vähentää korjauskustannuksia, lisävahinkoja ja riitoja.

Myös Pihaparlamentti-blogissa keskustellaan siitä, mitä asukkaan pitää tehdä, jos astianpesukone hajoaa yllättäen, kuka maksaa, kun naapurin kylpyhuoneesta valuu vettä alakertaan ja pitääkö vastiketta maksaa, vaikka asuisi remontin ajan sijaisasunnossa.

Lue uusimmat kirjoitukset

Pihaparlamentti on Isännöintiliiton julkaisema blogi. Pihaparlamentti kokoontuu pohtimaan taloyhtiöiden laki- ja järjestysasioita. Pihaparlamentti tarjoaa kiinnostavia juttuja ja uusia näkökulmia sujuvaan arkeen. Blogin kirjoittaja on Isännöintiliiton arvostettu lakiasiantuntija, OTM Marina Furuhjelm.

Tilaa Pihaparlamentin kirjoitukset rss-syötteenä.
Tilaa Pihaparlamentin kirjoitukset sähköpostiisi.

Yhdenkin vesi- tai palovahingon estäminen säästää taloyhtiön ja osakkaiden rahaa. Paljon käytännön esimerkkejä ja lisätietoa vahinkojen ehkäisemisestä löydät Kunnossapitovastuu-oppaasta.

Lisätiedot

Tilläggsinformation även på svenska

Isännöintiliitto, lakiasiantuntija, OTM Marina Furuhjelm

Isännöintiliiton tehtävä on parantaa isännöinnin tunnettuutta ja arvostusta. Teemme työtä, jonka tavoitteena on, että kotitalon arki sujuu, asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia.

Isännöintiliitossa on mukana 400 isännöintiyritystä ja 22 yhdistystä. Tämä on yli 2/3 Suomen isännöinnistä ja kattaa 40 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä 1,5 miljoonaa suomalaista.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 10.12.2012 10:22