Etusivu > Ajankohtaista > Isännöintiliitto: Taloyhtiöt esteettömyyssyyniin

Isännöintiliitto: Taloyhtiöt esteettömyyssyyniin

Esteettömiä asuntoja tarvitaan tulevaisuudessa jopa miljoona. Helppo liikkuminen nousee vanhojen kerrostalojen remonteissa yhä useammin esiin. - Esteettömyyden pohdinta tehdään taloyhtiön strategian tekemisen yhteydessä, sanoo Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä.

Taloyhtiön strategia kiteyttää omistajien ja käyttäjien tavoitteet kiinteistön kehittämiseksi. Se ohjaa kaikkea toimintaa taloyhtiössä. Taloyhtiöiden on mietittävä, mitä esteettömyys heidän taloyhtiössään tarkoittaa. Jos taloyhtiö päättää ottaa helpon liikkumisen yhdeksi tavoitteekseen, hallituksen pitää tehdä selkeä suunnitelma, mitä asian eteen aiotaan tulevaisuudessa tehdä.

- Esteettömyys ei saa olla peruskorjauksissa itseisarvo. Usein esteettömyyskorjaukset tehdään muiden korjausten ohessa. Turhia korjauksia ei ole vara tehdä, Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä sanoo.

Isännöintiliitto on yhdessä kiinteistöalan muiden keskeisten toimijoiden kanssa tuottanut Yhteinen tavoite taloyhtiön kehittämiseen - Näin laadimme strategian -esitteen. Esitteestä löytyy perusteet sille, miksi taloyhtiö tarvitsee strategian ja miten se laaditaan.

- Strategia on myös isännöinnin työväline johtaa asioita oikeaan suuntaan, Isännöintiliiton toimitusjohtaja Tero Heikkilä sanoo.

Isännöintiliiton julkaisema tuore Kotitalo-lehti kertoo, miten taloyhtiöissä voidaan valmistautua asukkaiden ikääntymiseen. Pyydä näytenumero

Lisätiedot

Isännöintiliitto, toimitusjohtaja Tero Heikkilä, puh. 0400 160 342

Yhteinen tavoite taloyhtiön kehittämiseen - Näin laadimme strategian -esite

Isännöintiliitto jakaa tietoa isännöinnistä ja taloyhtiöasumisesta.

Isännöintiliitto tarjoaa tiedotusvälineiden käyttöön juttuvinkkejä ja näkökulmia. Julkaisemme isännöintiin ja taloyhtiön arkeen liittyviä selvityksiä ja tutkimuksia, sujuvan arjen oppaita, lehtiä ja blogia.

www.isannointiliitto.fi
www.kotitalolehti.fi
www.pihaparlamentti.fi

Julkaistu: 20.2.2013 10:21