Etusivu > Ajankohtaista > Rakennetun omaisuuden tila ROTI 2013 -hanke käynnistynyt

Rakennetun omaisuuden tila ROTI 2013 -hanke käynnistynyt

Rakennetun omaisuuden tilaa kahden vuoden välein arvioiva ns. ROTI-raportti laajenee tänä vuonna kuuntelemaan myös kansalaisten ääntä. Kuka tahansa voi käydä antamassa virikkeitä asiatuntijoista kootuille paneeleille.

Aikaisempien vuosien työskentelystä poiketen hanke avataan jo työn aikana alan ammattilaisten kommenteille. Mitä kiitettävää, moitittavaa ja kehitettävää rakennetussa ympäristössämme on? Käy antamassa palautetta ROTI-paneeleille osoitteessa https://my.surveypal.com/roti-kysely 15.3. mennessä.

Asiantuntijatyöskentelyn rinnalla on nyt myös kansalaiskysely, jonka toteuttaa Taloustutkimus Oy. Kansalaiskyselyn kohderyhmänä on runsaat tuhat 18 - 79 -vuotiasta suomalaista, jotka asuvat Suomen suurimmilla työssäkäyntialueilla. Tutkimus kohdistetaan yhteensä yhdeksälle alueelle: Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Turku, Vaasa sekä pääkaupunkiseutu.

ROTI-raportti on tehty vuodesta 2007 alkaen joka toinen vuosi. Se on vakiinnuttanut asemansa alan ammattilaisten keskustelufoorumina ja tiivistelmänä rakennetun ympäristön tulevaisuuden näkymistä.

www.roti.fi

Lähde: Kiinteistöpalvelut ry

Julkaistu: 4.3.2013 11:42